Jump to content

sTz

Active Members
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sTz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. sTz

    Free Steam Keys

    300.000 de key-uri pt PID 300,000 free Steam Keys for PID (Posted on August 17th, 2015 at 10:54 AM) E un joc indie/adventure foarte dragut.Eu il aveam deja si il recomand Pid on Steam .
  2. curl - PHP and rotating proxies - Stack Overflow
  3. O parere buna, pare-mi-se ca ai potential.Daca-ti mai alegi 2-3 cumetri sa trageti de-un brainstorming zilnic, asta http://s7.postimg.org/p75yk8t57/11755105_1150641118284295_5486886696882459578_n.jpg , numai ca what you get=what you have in OP si pornesti in sens invers, asadar, urmand cursul logic, prima idee in cazul vostru va fi ultima.Deci da, esti pe drumul bun. Am un preten ilustrator la ART, deja imi imaginez coperta, asa ca la sfarsit imi dati un bip sa va sun sa ne imbogatim.
  4. Sunt user vechi de Chrome, dar de ceva vreme ma tot fataie cu consumul de memorie, la startup cu 20 de bookmarks se deschide mai greu ca o virgina + ca notice-uri de genul am vazut si pe site-uri de streaming.
  5. Newgrounds.com — Everything, By Everyone Funnyjunk - Funny Pictures, Funny Videos and other Funny stuff
  6. sTz

    Eufemisme

    Cand o arzi in club cu $scope-ul de-un sniffing de-o femela, o gasesti si-i tragi un echo cu ping response rapid pentru un route acasa, deja nebunii cu bytes pe taxi, gata sa o treci pe port 20, dar ajungeti si te-ntreaba daca esti brav de-un pentesting pe red hat.. Prea torpilat deja, bagi un firewall pe dongle si-i zici lent..<you><me></me></you>, suntem pe local network baby, pregateste-ti workstation-ul c-am sa-ti surfez tunelul ssh cu atatea pachete incat o sa-mi uiti si SSID-ul.
  7. Acum vreo 2 saptamani spunea un general in activ ca dotarile armatei romane in materie de echipamente sunt putine spre deloc, 70% ultra-vechi, nefunctionale, necesita rework total. De asemenea, noi vom avea abia in 2017 2% alocat din PiB pt Armata.Pana acum era sub. Ca ar exista un program de transformare pana prin 2025!..ca ar exista . Ca am avea chiar si niste fregate carora li s-a aprobat o programa de restaurare inca de acum 10 ani, dar practic nu s-a miscat un fir de par. Ca in general nu prea se fac investitii in tehnologie noua, ci importari de sh sau restaurari ineficiente dpdv tehnic sau al costului.De fapt, chiar la noi in tara am avea posibilitatea construirii unor avioane de lupta si etc DACA s-ar investi, repropulsa pe domeniu anumite fabrici gen Aerostar Bacau, Avioane Craiova, dar sunt(em) cu totii, in continuare, opresati de catre clasa politica. tl;dr : ma opun chiar si voluntariatulului pt ca nu are sens atat timp cat esti carne de tun.Ok, in 1 luna intri in conflict militar.Ce faci, ti-l trimiti pe Gigel cu un Cugir de 9mm, in pootza goala, in fata unui ?
  8. lol, the infamous polonic dupa atatia ani..mai ceva CA CAnceru'.A devenit deja un meme. /grabs le popcorn.
  9. Se dau la plesneala mai mult, nu conteaza nici cate jocuri ai cumparate si nici cata activitate.Sursa: eu cu 3 conturi inscrise, jocuri cumparate si activitate.
  10. Yep, am primit si eu fix coceanu' si au trecut 30 de zile.Platesc si ei cum li se scoala pt impresie.
  11. Hai ca am tras si un redeem de 70 de coco, tot cu data limita pe 23septembrie.Sa vedem cum merge, daca te contacteaza sau ceva in tot acest timp. Tot cu vreo 2k de followers si eu. z? moment of truf.
  12. Vad ca se fac bani relativ usor, numai sa plateasca.Am mai vazut cateva posturi nu neaparat de la unii ce n-au primit deloc, ci si de la altii vechi.
  13. sTz

    del

    OP sigur nu-i vreun cercopitec pus pe trolling pe un subiect ce ar putea sa insemne stergerea lui de pe pamant? Guess we'll never know. Video-ul e trist atat prin prisma prezentarii, cat si prin faptul ca reprezinta material de propaganda pentru bajetii cu juma' de neuron ce sunt intr-o pondere mare in mama masii de rusie.Imi si imaginez ce trece prin capul lor.. tl;dr: ???? ? ?????? ??????
  14. ^ grats, esti prin level 3, more or less. http://usahitman.com/wp-content/uploads/2012/01/D898_4F1825E2.jpg
×
×
  • Create New...