Jump to content

d4rkm4nx

Active Members
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About d4rkm4nx

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

1149 profile views
 1. Salut, Am vazut pe iPhone XS o metoda de decodare "temporara" , daca se da reset la telefon se blocheaza la loc. Stie cineva cum se face ?
 2. Salut, Am incercat cu manualul acesta insa fara succes. Am reusit sa il pacalesc cumva am adaugat in /etc/hosts adresa IP de la serverul SMTP si host mailhost.localhost.localhost.ro si se rezolva. Acum ma lovesc de alta problema, mesajele se trimit cu root@localhost.domain, trebuie sa modific senderu undeva.... unde? inca nu stiu unde Am o solutie de backup care este instalata pe SunOS. Nu ma intreba de ce este instalata pe sistemul asta de operare ca habar nu am, asa am preluat proiectul.
 3. Salutare, Încerc sa configurez sendmail cu autentificare SMTP pe un sistem de operare SunOS 5.11. Am urmărit diverse documentații / tutoriale si din pacate nu reusesc. Am nevoie de ajutorul la cineva care a mai configurat smtp pe acest sistem de operare. Cand incerc sa trimit un mail, am urmatoarea eroare: ----- The following addresses had permanent fatal errors ----- <cont@test.ro> ----- Transcript of session follows ----- 550 5.1.2 <cont@test.ro>... Host unknown (Name server: mailhost.localhost.localhost.ro: host not found)
 4. Salut, Ma puteti ajuta cu o imagine de AIX 7 ? Multumesc.
 5. em20346 Este serios, recomand cu incredere.
 6. Dupa cum spune si titlul vand vBulletin 5 Connect la jumatate din pretul pietei.Pret 125$ Plata cash, Bucuresti.Licenta este cumparata pe numele meu, o vand pentru ca nu mai folosesc aceasta platforma. Din cont se poate descarca urmatoarele platforme. Download vBulletin 5 Connect Download vBulletin 4.x Publishing Suite Download vBulletin 3.x Download vBulletin Mobile Style Premium
 7. @io.kent vreau un cont te rog.Multumesc.
 8. plm de cand caut o cheie .....
 9. Google merge pe premiza ca cel putin 50% din toti care baga cardul uita sa mai dea cancel , 30% sunt aia care chiar ii intereseaza serviciul, iar 20% da cancel si uite asa Google iar ajunge mare cu un serviciu de cacat.
 10. @aa7670 cat si pentru amatori... orice teapa data in ziua de azi va atrage si recuperatorii, paypal, google, etc.. vand creantele pe la firme din romania amatori de chilipiruri.... asta poate sa o confirme si alti. In concluzie aveti grija cu ce "cumparati" .... //edit: la care nu le merge cardul ori sunati la banca ori exemplu la Transilvania sunt bagate restrictii pt tranzactii nesecurizate cu cvv2 sau fara cvv, se poate dezactiva din menu pt cei interesati va astept cu un pm.
 11. cu mailuri de la google nu merge?
 12. d4rkm4nx

  Free .edu mail

  Page Not Found Sorry, the page you requested either does not exist or is currently unavailable. - See more at: https://secure.californiacolleges.edu/Home/Create_an_Account#sthash.ZFuAzwhr.dpuf
×
×
 • Create New...