Jump to content
Raven

Filesonic (Upload & Castigi $$$)

Recommended Posts

Posted
Crezi ca el sta la ppd (pay per download) ? Pun pariu ca merge cu pps (pay per sale) :)

probabil ca e la pps, dar eu zic ca era necesar sa precizeze ca la inceput pleci de la ppd :) pana te obisnuiesti cu sistemmu si vezi care e treaba

Posted
nustiu cum faceti voi 500 de downloaduri zilnic ca eu fac 20 maxim si pe forumuri ca warez-bb , pun softuri , filme , templates , scripturi si nu trece per fisier de 5 downloaduri :))

sunt mai multe criteri de care depind download-urile,cat se cauta fisierul pe care l-ai urcat,cat de bun este etc.

uite in ultimele 7 zile la mine :

filesonicb.png

Pun filme noi si bune,site-urile pe care pun filme sunt foarte mici :) dar ori cum e bine.Poate gasesc eu un site mai bun pana la urma :D

Posted

sorry for double mie desi mi se downloadeaza fisierele la Daily Stats nu apare deloc

Ce e de facut? Si nici la incasari la nimic , precizez ca am gresit la inceput pt ca am pus optiunea Affiliate Plan: Pay Per Sale Fixed 10 , acum o pot schimba dupa o saptamana. Intrebarea este daca vor mai intra downloadurile peste o saptamana!

Posted (edited)

la filesonic...

1.disk storage=unlimited?

2. daca imi iau premium, uploadez fisier >1gb. Un free user imi poate downloada fisierul?

edit:

There is no disk storage limit for premium users.

And no, even if you're a premium user, the maximum that a free user can download is a 1gb file.

Thank you,

FileSonic Helpdesk

helpdesk@filesonic.com

Edited by xplosive
Posted
la filesonic...

1.disk storage=unlimited?

2. daca imi iau premium, uploadez fisier >1gb. Un free user imi poate downloada fisierul?

edit:

There is no disk storage limit for premium users.

And no, even if you're a premium user, the maximum that a free user can download is a 1gb file.

Thank you,

FileSonic Helpdesk

helpdesk@filesonic.com

1. da

2.limita pentru free user o poti seta din contul tau 400Mb sau 1 G.

Posted
Da intradevar merita am 2 luni de cand lucrez cu filesonic si am reusit cine e interesat il pot ajuta fiindca nici eu nu am stiut multe si eu am fost sprijinit.id mes: dany_s_v

Mai exact cum ne poti ajuta :> ??? detalii,ne inveti de unde sa luam ,unde sa urcam,cum sa urcam :)