m1cr0 Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Salutare, fac acest post in speranta ca cineva care stie sau crede ca poate, sa ma ajute si pe mine cu recuperarea unei parole.Acum cateva zile, mi-am schimbat parola la id-ul edy_k1d datorita faptului ca cei din lista mea primeau niste mass`uri pe care eu chiar nu le trimiteam. Ma dadea afara de pe mess "you have been signed out", trimitea mass-ul dupa care puteam intra inapoi.Am hotarat sa schimb parola, am schimbat-o, iar acum ca eu am fost invatat cu cea veche de 2 ani jumatate, chiar nu imi aduc aminte ce am putut scrie la parola noua.Nu am avut mail secundar, deci asta e o metoda imposibila.Am doua intrebari de securitate, Where did you spend your honeymoon? la care se poate raspunde cu vaslui dar la a doua Who is your favorite author? nu imi dau seama ce am introdus atunci. PS - Am incercat "eminescu, creanga, alecsandri, prenumele meu," chiar n`am idee ce am putut introduce.Va rog daca aveti cunostintele necesare, va pot oferi bani, aveam foarte multe id-uri importante acolo.Multumesc anticipat.IP-ul cu care am intrat in general este 86.124.0.69. Quote
Guest User Name Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Competitie [challenges] Challenge-uri aka Wargames! Enjoy resolving them!aiurea?!Am hotarat sa schimb parola, am schimbat-o, iar acum ca eu am fost invatat cu cea veche de 2 ani jumatate, chiar nu imi aduc aminte ce am putut scrie la parola noua.esti prost.Am doua intrebari de securitate, Where did you spend your honeymoon? la care se poate raspunde cu vaslui dar la a doua Who is your favorite author? nu imi dau seama ce am introdus atunci.PS - Am incercat "eminescu, creanga, alecsandri, prenumele meu," chiar n`am idee ce am putut introduce.Esti si mai prost.Ai picat in plasa.Darkcomet. Quote
famouz Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 (edited) aiurea?!esti prost.Esti si mai prost.Ai picat in plasa.Darkcomet.dar de unde stii ca a picat in darkcomet? Edited January 17, 2011 by famouz Quote
prodil89 Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 @famouz Probabil doar atat stie.ON: NU te putem ajuta noi tu stii(ar trebuii) cel mai bine cam ce ai pus la intrebari.In rest nu ai sanse deci...Yur on your own.Data viitoare sa nu mai faci KEYBOARD SPAM la intrebari Quote
Maverick Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Ai mai folosit parola respectiva si la alte site-uri? Daca da vezi daca ai dat din "greseala" sa iti memoreze parola la site-ul respectiv browserul pe care il folosesti. Quote
drakeRizz Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 vezi poate mai ai ETS stocat in registrii , daca da poti intra pe id..dar nu poti schimba parola...iti cere o verificare cand incerci sa intri la account info....e doar o idee poate te ajuta. Quote
Gabriel87 Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Who is your favorite author? La a doua intrebare secreta vezi daca cauti pe net totii poeti si bagi toate numele poetilor Quote
m1cr0 Posted January 18, 2011 Author Report Posted January 18, 2011 @User name, n`aveam de unde sa "pic in drakprotector", nu sunt de o luna pe internet sa intru in toate aplicatiile, nu imi descarc crack-uri, spre deosebire de mai toti romanii care le copie gata crackuite eu imi cumpar programele necesare. Sunt programator, stiu cu ce se mananca spre deosebire de spam`ul tau. In plus am facut postul ca sa raspunda cei care pot sa ma ajute. Nu sa mai faci tu +1 post degeaba.@Gabriel87, id-ul se blocheaza cca 12 ore la cateva incercari gresite.@drakeRiz, din cate tin minte, ETS este memorat in registri cand parola este la Remember Me nu ? Daca se poate recupera ceva de prin registri, sa-mi spune`ti si mie cum. Pana atunci o sa mai fac niste cautari pe google.Mersi de informatii. Quote
drakeRizz Posted January 18, 2011 Report Posted January 18, 2011 Da , trebuie bifat remember me . ETS il gasesti in HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\pager\ETS .In afara de asta nu stiu daca mai poti recupera ceva de aici... Quote
mike_vio Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 Cu nirsoft NirSoft - freeware utilities: password recovery, system utilities, desktop utilities nu poti recupera nimic ? Quote