Sok(er) Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Un adevarat romantic Vreu sa dansez pe muzica dl radio P.S. Mai ai si alte mail-uri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulv Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 prea tare, chiar ar fi fost interesant o continuare, un fel de "saga"....dar farsa e bestiala, sa ii fie de bine flacaului daca si-o fura un pic peste falci, asta e..la toti ni-e greu....si il mai pune pe ganduri, poate nu i s-a mai parea chiar atit de romantica si inocenta si platonica si minunata iubitzica lui..etc..etc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty2 Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 iaca-l pe flacauYouTube - Let's bring it back ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia94 Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Saracu , uitativa cate videouri are pe youtube , romantic baiatu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeeDoctor Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Ahahaha amorezat nu gluma .. la inceput cum atinge el poza tandru Dar chiar ar fi tare un replay de la tipa catre el sa vedem ce i-a zis dupa acel mesaj picant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sideway Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Nemesis nu esti sanatos ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruders Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Nemesis poti incerca cu sms-uri: trimite sms de la un tip(tipa) catre amant(amanta) care din greseala sa ajunga la prieten(prietena) sau sot(sotie)...se lasa cu meciuri de k1 P.S. si scoate aol-ul...sa nu se vada...da cu spray pe el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Ahahaha amorezat nu gluma .. la inceput cum atinge el poza tandru ma mir cum nu a pus si video-uri in care si-o trage cu ea... la cate sunt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunicuta Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 YouTube - Pur si simplu.. noi din video un profil psihologic:)) al tipei nu va pune botu' ,poate putin cand va citi mailu',dar va cadea din start faza daca se vor intalni in timpu sau dupa data cand a fost primit si el va avea acelasi comportament de iubaret:X ca pana acum.imi aminteste de o faza cand citisem niste arhive de mess(lasate la share pe odc) intre indragostiti care urmau sa se casatoreasca:D .aflasem din discutii si nr de telefon al tipului.ii trimit un sms sa nu faca greseala sa se casatoreasca cu ea pt ca i-am tras-o de doua ori de curand,s-a intamplat ,imi pare rau dar trebuie sa stie inainte sa faca pasul asta.ca sa fie si mai veridic m-am folosit de unele chestii personale care si le-au spus intre ei,dar in sms spuneam uite ce mi-a spus ea facand bascalie de tine,se joaka cu tine.dupa cateva ore de blokat apeluri si alte sms din partea lui si a mea, m-a macinat si pe mine constiinta si i-am spus teapa:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunicuta Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 ce fututa granny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi003user Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 poti afla multe dinspre un om din mailuri practic e un jurnal... si din parole. o colega avea parola divort2009... deci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N008Cy807 Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Oricum nu ai ce face decat sa te dezvinovatesti in fata fetei. Eu am patit ceva de genul de la un amic care a folosit un kkt de program de trimis email-uri si la care puteai sa pui tu ce adresa de mail vroiai. Norocul meu e ca ii stiam IP-ul si i-am indreptat putin cocoasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...