just-for-funn Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Hmm, ma rugat cineva sa ii gasesc un tel, avea un tel ceva de genul "touch screen, mp3/4, camera 1.3 M... bluetooth, dual sim" etc ... si nam nici ce`a mai mica idee.Poate stiti careva ceva telefoane asemanatoare ... Quote
BigT Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 N-am gasit nimic sub 2mp camera. Oricum poate o fi pe aici ceva Telefoane Mobile Toate Produsele Touchscreen Da Dual Sim Da Tehnologie Bluetooth Da Quote
famouz Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 la Internity la oferta,4milioane 5800,si SE IDOU SI YARI (8megpixeli,respectiv 12),ieftine si astea pana in 4 milioane parca Quote
yakuza91 Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Iti recomand un telefon ALLVIEW.. sunt facute in Brasov .. si.. NU ITI LUA REPLICA... m-am convins cu replicile, am luat o replica de iphone 4 si am deschis-o.. plastic gen pufuleti cu surprize, bateria prinsa cu banda... etc. Quote
famouz Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Iti recomand un telefon ALLVIEW.. sunt facute in Brasov .. si.. NU ITI LUA REPLICA... m-am convins cu replicile, am luat o replica de iphone 4 si am deschis-o.. plastic gen pufuleti cu surprize, bateria prinsa cu banda... etc.oo super,ami aduce aminte de o faza din copilarie,cu un maimutoi dinala care apasai pe el si tiuia,si ca sa tiuie avea in el niste chestii cica,si printre chestiile alea era o bucata de prezervativ. Quote