Jump to content
Vincent

probleme cu niste hackeri turci

Recommended Posts

Am niste probleme cu niste hackeri din turcia...adica defapt este unu isi zice

\Boz

KurT/

scris legat , imi pune pe site un index , am intrat pe forumul lor din turcia , am tradus cu google translate pe acolo mi-am facut cont si am inteles ca o sa primesc un nou atac, din cate vad fac ceva cu chestia asta

http://www.cyber-mirror.org/Index

site-ul meu apare prin lista aia , ce pot face? Cum ma pot apara de ei? am eu un virus in calc? ca nu inteleg... Va rog sa ma ajutati cu problema mea.

Edited by Vincent

ei folosesc un program anume eksen atack care scaneaza anumite parole.sati spun cum sta treaba.ei scriu undele cuvinte comm_user si un cuvant pe langa si scaneaza cu un program anume care contine mai multe searchuri de exemplu google ,babylone,etc..prin asta gasesc siteurile si apoi cu anumite parole cum am spus mai sus scaneaza siteurile.si probabil si siteul tau a fost cu usarname admin si cu un password tampit.este foarte usor si se face la nimereala...nu poti spune ca e hack.

la joomla din cate stiu panou de admin se pune asa.www.exemplu.com/administrator/login.php si de aicea fac intrare cu usarname si password.si de acolo isi pun indexul.parerea mea e sati pui un usarname si password mult mai complicat.si nu o sa mai ai treaba cu ei.