Jump to content

Vincent

Active Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vincent

  1. Pai de ce nu actioneaza nimeni, daca nu e safe ? :/ Ca sunt interesat de ce spune acolo...
  2. am si eu acelasi laptop a facut aceeasi chestie, vezi ca nu mai atinge bine chipsetul video de radiator... la mine se inchidea instant... ca sa vezi daca e ce ti-am zis eu , il desfaci si dupa apesi usor pe radiator si ai sa vezi ca nu face contact cu chipsetul video... ca o solutie provizorie eu am pus o bucata de cupru taiata cat chipsetul intre ele ca sa faca contact dar transferul de caldura nu e asa bun... ar mai fi o solutie cu banda termoconductoare dubla adeziva dar nu stiu cat de buna e.
  3. Am primit jocul Pressure.
  4. Vreau si eu daca se poate !
  5. Ii dai copy la o propozitie si o bagi in google , asta ar fi o varianta.
  6. E ok baiatul il recomand, mi-a platit pentru 2 luni.
  7. Nu te ajuta daca nu ramane link-ul.... si daca ar ramane link-ul te ajuta doar daca site-ul are PA si DA mare... (autoritatea care se foloseste acu gen cum era page rank-ul inainte). Trafficul nu te ajuta ca sa cresti in google dar daca aduci vizitatori buni si lor le place site-ul tau ei se pot intoarce.... deci intr-un fel e bine :).
  8. Dude, ai facut un topic ca iti apar reclamele in alte limbi acu intrebi care sunt cele mai bine platite te joci cu focul (adsense).
  9. Pai probabil ai cautat tu un sejur in grecia , ori ceva relatat cu grecia si de asta iti apare , incearca sa intri pe siteul tau in incognito si ar trebui sa vezi reclamele "bune" .
  10. https://www.arvixe.com/ defapt despre asta vorbea el
  11. Eliminate render-blocking JavaScript and CSS in above-the-fold content , ma poate ajuta cineva cu asta ? Am cautat dar gasesc doar solutii pentru site-uri wordpress... si al meu nu e wordpress..
  12. Daca e display-ul comanda de aici e ieftin , si nu se vede foarte putin diferenta la calitate doar daca pui doua iphone-uri unu langa altu , pe asta de china o sa vezi niste patratele mici...
  13. Am primit eu bani de la ei , ai aia in pending ... de asta nu primesti. Vorbeste cu ei si rezolva problema. Sunt foarte seriosi.
  14. Stiu ca se poate direct de pe site-ul lor de la orange. Dupa ce iti adaugi numarul in cont.
  15. Nu folosesc wordpress. Ms oricum
  16. Salut , ma poate ajuta cineva (chiar pot si plati) pentru urmatoarea chestie ... Am un site cu video-uri si as vrea cumva sa fac un buton prin care sa fie reportat de vizitatori in caz ca filmul a fost sters si sa imi fie o alerta pe email sau cumva. (folosesc embed si multe se sterg) Multumesc.
  17. Mie mi-a pierdut botul 10 euro m-am lecuit
  18. Am ajuns la 8k in total de la 4k... dupa a ajuns sa piarda 4k singur bot-ul dupa care mi-am retras punctele inapoi... gen dupa 4-5 ore avem dublu. Tre sa ai si NOROC
  19. Am dat si eu go am inceput cu 4k ... revin in seara asta sa va zic cate puncte am
  20. Si ne poti spune cat ai facut tu ? Si de la cat ai plecat ?
  21. DO NOT run scripts/addons/extensions from untrusted sources - most are designed to steal your coins! We cannot refund these losses. Kappa
  22. Fara nici un hate care vreau sa il fac aici , stiu 100% ca in Anglia si in Italia iti cere buletinul pentru cartela prepay...
  23. Poate sa aiba si 10k ore daca e suspect , suspect ramane. (problema mea e ca jocurile online nu au farme cu cheat-uri) mai ales ca e facut in asa fel incat sa joci cu jucatori de skillul tau.
×
×
  • Create New...