Vincent Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 (edited) Am niste probleme cu niste hackeri din turcia...adica defapt este unu isi zice \BozKurT/ scris legat , imi pune pe site un index , am intrat pe forumul lor din turcia , am tradus cu google translate pe acolo mi-am facut cont si am inteles ca o sa primesc un nou atac, din cate vad fac ceva cu chestia asta http://www.cyber-mirror.org/Index site-ul meu apare prin lista aia , ce pot face? Cum ma pot apara de ei? am eu un virus in calc? ca nu inteleg... Va rog sa ma ajutati cu problema mea. Edited January 30, 2011 by Vincent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Praetorian Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Ala e un site gen zone-h. Nu este al lor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelrusyan Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 mam uitat asa pe site e un site unde posteaza ala ce a facut el ... acum ca ai luat si u ceva de pe acolo inseamna ca i facut download sau ai acceptat vreun activX acum nus ce sa zic .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 am gasit problema , stiu sa sparga o componenta joomla , cine stie securitate pentru joomla , ca le stiu comenzi tot sa imi dea un pm daca ma poate ajuta . va multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bytzu Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 am gasit problema , stiu sa sparga o componenta joomla , cine stie securitate pentru joomla , ca le stiu comenzi tot sa imi dea un pm daca ma poate ajuta . va multumescCare este componenta cu probleme? Da-mi pm daca nu vrei sa faci public. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OCAK Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 ei folosesc un program anume eksen atack care scaneaza anumite parole.sati spun cum sta treaba.ei scriu undele cuvinte comm_user si un cuvant pe langa si scaneaza cu un program anume care contine mai multe searchuri de exemplu google ,babylone,etc..prin asta gasesc siteurile si apoi cu anumite parole cum am spus mai sus scaneaza siteurile.si probabil si siteul tau a fost cu usarname admin si cu un password tampit.este foarte usor si se face la nimereala...nu poti spune ca e hack.la joomla din cate stiu panou de admin se pune asa.www.exemplu.com/administrator/login.php si de aicea fac intrare cu usarname si password.si de acolo isi pun indexul.parerea mea e sati pui un usarname si password mult mai complicat.si nu o sa mai ai treaba cu ei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OCAK Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 si cyber mirror vine de la gruparea cyber warrior....;)is cunoscuti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PielesiOs Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Tovarase, tu esti prost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...