Jump to content
sosetutza

_|_

Recommended Posts

Posted

nu va mai lingusiti pe langa admini...oricum inafara de neme kwe si loki is labari toti ... ( nu il includ si pe pithone cu el n-am treaba e baiat de nota 10)

nytro posteaza numa despre c.....pacat ca n-a postat si cand a venit sa o ia intre dinti :)))

Posted

alexu, Bebee, crs12decoder, d4ny90, demisec, em20346, FrosBerG, kav_detox, M4T3!, p3tru, pr00f, silvian0, tiodr stati si va holbati ca prostii cum le bag pula in gura la astia:))))

Posted

Hai , ca sa nu mai fiu subtil cu tine , pentru ca vad ca nu intelegi . Esti doar un semi-analfabet , vai de mama ta , care cauta si el putina atentie . Cred ca te exciti anal ca ai prins si tu un admin in stealer , te simti hacer , esti un miez si jumatate .

Ce esti in realitate ? Un ratat . Punct !

Posted

Nu stiu cine esti,dar mare cacat n-ai facut.N-ai atras nicidecum atentia cuiva.Ai dat dovada ca esti un copil minune.

Guest Praetorian
Posted
Dokil

Registered user

Site AdminBautor de gin

cat de prosti pot fi uni de aici...^^^^^^^^^^^

Stai calm ma putoi, e doar un bug de la vBulletin pentru usertitle, nu are | a avut | va avea admin aici niciodata :), daca asta vroiai sa subliniezi.

Posted

Un moderator, care era cu prietena lui in pat, intreaba:

-Vrei sa facem sex?

-Ma doare capu`, zice ea.

Acesta se infurie si ii fute o mare scatoalca peste cap.Tipa intreaba:

-Pentru ce a fost asta?

-WARN, pentru off-topic!!

• Upvote 1