BigT Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) Ok am vrut sa-l dau ca nu vroiam sa ma implic. Dar intre timp se pare ca am ramas fara activitate asa ca uitati-ma aici cu tot cu site. IV-MultiPlayer.Ro nu are ca scop numai promovarea IV:MP ca extensiune a jocului, noi urmarim deschiderea a mai multor servere cu gamemoduri variate etc. Ieri mi-am pierdut vreo 2 ore sa bag MyBB si sa ma ocup un pic de site asa ca acum ar trebui sa arate acceptabil. Accept si critici contructive. Daca sunteti interesati si va place va puteti face si un cont pe forum, daca nu sunteti interesati si nu va place nu va faceti. Caut si lume care sa se implica in site cu... plm ce poate fiecare. Daca puteti face reclama, sau sa aduceti utilizatori, habar n-am. Daca aveti idei, sugestii, fantezii puteti sa le ziceti o sa le citesc pe toate. Site ||| ForumMersi... Edited February 2, 2011 by BigT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Daca imi mergea si mie GTA 4 te ajutam cu server cu optimizare cu tot....nasol ca nu am pc asa bun sa joc si eu, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 Mersi oricum.Apropo. Mi-a adus Oust aminte, daca va pricepeti si la servere, scripting in Squirrel, aveti experienta din Sa:Mp la orice... va gasim un rol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kav_detox Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 interesant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke999 Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 in video ala cum sa impusti gaze:))? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 @luke Da e facut la vrajeala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 Este blogul meu, scriu despre IV:MP. E chiar si pe Wordpress o platforma autentica pentru bloguri. Deci in link e blogul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...