o_O01 Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Stie cineva care este instrumentul muzical ce se aude pe fundal? Quote
Alexander33 Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 download video from youtube si apoi cu un convertor il faci Video > Audio.. Quote
Maverick Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 @Alexander33 ori asta ori YouTube to MP3 Converter - Video2mp3 - Converter Quote
Oust Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 YouTube to MP3 Converter - Video2mp3 - Descarci mp3-ul de aici. Quote
pr00f Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 mp3ify.com - YouTube To Mp3 Converter Quote
devianc3 Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Imi place ca niciunul nu i-a raspuns la intrebare Quote
demon_zone Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 (edited) dar scrie numele piesei la commentsiar piesa, e un remix al link-ului de sus. Use google or google.translate and speak with that guy poftim si rmx-ulPlastician - Japan Dub (Culprate Remix)*enjoy, give me more//thumbs up pt piesa. Daca mai ai, ori fa public ori da-mi pm. DUB & chill ftw//iata si un film, de unde a fost scoasa piesa originala *looks good//Later f**ing editia si vibrantu ala, ce o fi. Edited February 5, 2011 by demon_zone damn. Missed the 11:11 Quote
cmiN Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Trilulilu - Shigeru Umebayashi : Lovers (Title Song) ("House of Flying Daggers" 2004) - Muzic? Sound Track asta e ... o am in playlist de 1 an si ceva ... vocea nu poate fi descrisa in cuvinte . Quote
o_O01 Posted February 6, 2011 Author Report Posted February 6, 2011 Bine ma da care e instrumentul? Chiar nu ma intereseaza sa downloadez melodia... Quote
demon_zone Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 (edited) E soundtrack-ul unui film. Lol. Tu chiar nu ai dat click pe "Don't Click me. I'm a Virus." ?Piesa se cheama: Shigeru Umebayashi - LoversFara voce: Cu voce: //esti patetic omule Edited February 6, 2011 by demon_zone Quote
loki Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 (edited) Stie cineva care este instrumentul muzical ce se aude pe fundal? la inceput pare harpsichord, dar poate fi si chitara si orice instrument cu ciupire. Acordurile sunt in cvinta (exemplu do+sol simultan). EDIT - apoi m-am prins ca instrumentul era mai incoloNu am inteles daca vrei numele instrumentului pentru un sintetizator sau cauti un instrument real. Se poate imita la vioara electrica, cu efecte.Dar daca vrei instrumentul original: Yayli Divan Da ce offtopic!! vaaai Edited February 6, 2011 by loki Quote
o_O01 Posted February 6, 2011 Author Report Posted February 6, 2011 la inceput pare harpsichord, dar poate fi si chitara si orice instrument cu ciupire. Acordurile sunt in cvinta (exemplu do+sol simultan). EDIT - apoi m-am prins ca instrumentul era mai incoloNu am inteles daca vrei numele instrumentului pentru un sintetizator sau cauti un instrument real. Se poate imita la vioara electrica, cu efecte.Dar daca vrei instrumentul original: Yayli Divan Da ce offtopic!! vaaai Multumesc mult. Quote