Moderators Dragos Posted February 7, 2011 Moderators Report Posted February 7, 2011 Necesita crawler..Banlist | Freakz.ro Quote
ikben Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Tu ai vazut ca-s numa ratati pe acolo ?) Numai banati pentru diferite motive... Quote
Guest vini4p Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Vine imediat shocker si luati pule la anus, aveti grija........ Quote
pr00f Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Tu ai vazut ca-s numa ratati pe acolo ?) Numai banati pentru diferite motive...Trimite-le un mail despre cel mai tare server de counter unde poti folosi coduri si ai sa vezi cum pun botu'. Le dai server de stealer bindat cu redirect, 2k logs in 10 minute. Jucatorii de cs sunt ahtiati dupa unele lucruri. Quote
Birkoff Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 pentru cine are nevoie sa extraga toate mailurile de acolo si nu are cu ce uite am scris eu un cod in 5 min<?php$nr = 1;for($i=0;$i<=1300;$i+=50) { $link = 'http://www.freakz.ro/forum/banlist.php?mode=&order=&start='.$i; $pagina = file_get_contents($link); $pattern = '/mailto:(.+@.+)"/iUs'; preg_match_all($pattern, $pagina, $gasite); foreach($gasite[1] as $email) { echo $nr .') '. $email .'<br />'; file_put_contents('list_email_ro.txt', $email."\r\n", FILE_APPEND); $nr++; }}?> Quote
little123 Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 E bun scriptu dar daca il faceai sa nu mai apara mail 1,2,3,4,5,6 etc era OK Quote
Birkoff Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 pai in fisierul ala txt in care se salveaza toate mailurile nu apare ... am pus numaratoare ca sa vad si eu cate suntna echo $email .'<br />'; Quote
Paul4games Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Eu gasisem si un XSS in site-ul asta dar nu mai stiu pe unde dracu era... Quote