yceman Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 bai e o sugestie...avand in vedere ca pui contu si a disparut mai ceva ca in filmu gone in 60 seconds as zice ca atunci cand vreti sa oferiti ceva.... puteti cripta contul sau ce oferiti...astfel mai starpim din ciorditorii pandari...Sunteti cu mine sau nu ? Quote
M2G Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 E o idee buna cu atat mai mult cu cat oricine poate vedea ce este scris in forum fara sa fie inregistrat. Posturile sunt indexate si pe google deci e usor pentru cineva care nici nu are cont aici sa ia conturile si sa le schimbe parolele.Postati conturile ori criptate, ori sub forma de link/fisier... Quote
Guest Nemessis Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 O sa facem o sectiune cu plata in curand pe anumite chestii "speciale" si toata lumea va avea de castigat iar conturile nu vor mai fi date la liber. Nimeni nu da bani ca sa imprastie si la altii. Quote
yceman Posted February 8, 2011 Author Report Posted February 8, 2011 @neme... e si asta o idee buna dar ma gandeam la astia care pun log`uri de stealer..sau se gandesc sa faca o pomana pe la off topic cu un cont de filelist, vplay, etc ...il publica si a si disparut... ideea era sa fie puse in asa fel incat nu toti robotii sa le inteleaga..si sa faca pac pac...l-am shutit sa cante prin casa ca a furat un cont de la hackerii de pe rst ... am vazut ca sti tu ce ai publicat mai nou...ai facut la fel Quote
romanu Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Bai. E bine, dar nici chiar sa cripteze cu un cacat de cripter. Mie sincer imi plac criptarile lui Nemessis, gj. Quote
BigT Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Nu-i mare diferenta nici cu criptatul, oricine poate gasi pe google ce inseamna hex, de exemplu. Dar oricum ajuta si cred ca se vor vedea rezultate daca de acum inainte toate vor fi postate criptate. Quote