Alexander33 Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Gazduire web site, Inregistrare domenii .ro .eu .com, Web Hosting in Romania - EvoHost.roAici iti faci cont si astepti sa-l confirme ....25 MB Spatiu pe server1 GB Trafic inclus3 Conturi de EmailSuport PHP, Perl1 domeniu gazduit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doi Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 25 mb pui 2 poze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Pentru oricare dintre pachetele noastre v? oferim un domeniu .eu complet GRATUIT la achitarea pe un an a g?zduirii.Tot ce trebuie sa faceti este ca in momentul comenzii sa selectati plata Anuala pentru pachetul ales si sa introduceti codul cuponului DOMEU.teapaaaa tre` sa comanzi hosting mai intai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander33 Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 Pentru oricare dintre pachetele noastre v? oferim un domeniu .eu complet GRATUIT la achitarea pe un an a g?zduirii.Tot ce trebuie sa faceti este ca in momentul comenzii sa selectati plata Anuala pentru pachetul ales si sa introduceti codul cuponului DOMEU.teapaaaa tre` sa comanzi hosting mai intaiComanzi EvoHost Basic care e gratuit.. revin cu un edit maine sau poimaine sa vad daca mi-l activeaza sau nu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 ok daca iti aproba sa zici ,eu nu am vazut host gratuit dar imi cer scuze daca e asa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 (edited) Cel mai ieftin e evo mini care e 5 lei pe luna...pe ala de 25mb nu-l vad nici eups: l-am gasit da-l in ma-sa.Era banneru cat mircea badea Edited February 8, 2011 by LLegoLLaS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke999 Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 pula....e tzepuiala, sa imi zica si mie cineva daca o avut contul activat:D eu unu astept de cand e facut postul si nu mi l-o activat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...