Oust Posted February 8, 2011 Author Report Posted February 8, 2011 Totusi am dat o cautare, inainte sa postez si nu era nimic...Imi cer scuze.http://rstcenter.com/forum/search.php?searchid=813174 Quote
Flubber Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Numai ca, culmea! Sarmalele vin de la turci si nu de la romani. Quote
Alexander33 Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 (edited) Numai ca, culmea! Sarmalele vin de la turci si nu de la romani.Te uiti la OTV prea mult...LE:Romanu' descopera ceva ,nu este luat in considerare, si peste cativa ani vine americanu',canadianu' si nu mai stiu eu cine mai pune un surub /niste apa la ce a descoperit romanu' si e descoperirea lor nu a noastra Edited February 9, 2011 by Alexander33 Quote
Flubber Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Te uiti la OTV prea mult...LE:Romanu' descopera ceva ,nu este luat in considerare, si peste cativa ani vine americanu',canadianu' si nu mai stiu eu cine mai pune un surub /niste apa la ce a descoperit romanu' si e descoperirea lor nu a noastraAsta inseamna ca si profesorul meu de limba si literatura romana se uita prea mult la OTV?Ia sa faci tu cateva cercetari mai amanuntite.Cat despre televizor? Nu ma mai uit de foaaarte mult timp, stai linistit. Quote
immun3 Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 culmea noi am inventat insulina si tot la noi e criza de insulina in floare, de motorul cu reactie sa nu mai vorbim ca dispunem de un avion facut de noi Quote
WarLord Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 De aici prostia de la noi, ca desi avem oameni extrem de capabili sa inventeze, prefera sa vanda inventia altor tari care ajuta omul de stiinta sa emigreze si apoi numesc inventia inventie americana. Ma enerveaza asta! Multi cunosc Romania din cauza Nadiei Comaneci sau altor sportivi ca Hagi, desi f usor am putea sa fim recunoscuti ptr multe alte inventii!Mda, trebuie sa multumim guvernului ptr asta! Quote