keenzo Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 (edited) A auzit careva mixul de la Stromae-Alors on danse,piesa remixata nu stiu cum se numeste,am auzit-o intru-un local,caut de nebun dupa pe youtube dar dau de ea nici cum, incepe piesa cu o fata care zici ca are orgasm tot face "ahhhh ahh" si apoi incepe pe rimtul melodiei si tot asa face ! e super piesa! o are careva sau stie mai exact cum se numeste mixul???Merci:P Edited February 9, 2011 by keenzo Quote
xzsdyx Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Piesa poate a fost remixata numai pentru localul respectiv...(asta daca nu ai gasit-o pe youtube) Quote
keenzo Posted February 9, 2011 Author Report Posted February 9, 2011 era intr-o cafenea si mergea de pe netbook era cu stiku,nu era special ptr local! Quote
Quid Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 Stromae - Alors on danse (MasterA remix) Quote
curtuy Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 (edited) Scuze, nu am postat si aici. A aflat melodia, era: Alors On Dance - Lumidee Feat. Chase Manhatta.@GarryOne: Am zis ca a aflat melodia! Edited February 11, 2011 by curtuy A aflat melodia. Quote
GarryOne Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 stromae - alors on danse (alvaroo boolteg)YouTube - Stromae - Alors On Danse (Alvaro Bootleg) Quote