yo9gjx Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 paradoxal, eu folosesc alternativ la Pidgin, Gyache si merge fara probleme. Deasemeni Yaspy si are si versiune de windows (studiati sursele) Quote
loki Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 (edited) hint: nu stiu dar poate avea legatura cu ceva:- siturile proaste faceau cereri de pe opi.yahoo.com. Afisau status de online/offline dar atat.- cele bune foloseau un pachet de webcam sau photo sharing, nu mai stiu si primeau raspuns direct.Problema la pachete e ca faceau requesturi la un anumit server de yahoo pe portul 5050. Mergea tot timpul pe un server. Recent in paralel cu topicul am vazut ca IP-ul serverului se schimba foarte des si nu mai accepta cel stiut. Yahoo messenger isi alege IP-ul folosindhttp://vcs1.msg.yahoo.com/capacity si http://vcs2.msg.yahoo.com/capacity Inainte era destul sa-mi iau un IP de acolo si sa fac teste vreo luna. Acum nu.Poate ajuta celor care se straduiesc. Daca aveti un script de invisible care apela un scs.yahoo.com sau cum le zice, inlocuiti si testati pe IP-urile generate de astea 2 situri. Edited March 8, 2011 by loki Quote
johnny5 Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 nu imi merge ydetector bine ... pe invizibil apare ca sunt offline pe online apare bine ...probabil ca au reparat bugul ... Quote
Xander Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 (edited) stiu eu cum sa detectez invisible si pot sa il si fac... cine doreste... sa ma contacteze pe PM (50E). Daca sunteti seriosi va fac si o demonstratie;)Edit: deja l-am facut si merge Edited March 9, 2011 by Xander Quote
someone_like_you Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 salut, ati incercat YidScan.Info ??? Quote
GG_Chris Posted March 27, 2011 Report Posted March 27, 2011 Jdetector.com - Yahoo Messenger invisible detector, check yahoo status, invisible status checker, yahoo invisible scannerAsta il folosesc, si merge foarte bine. Recomand Quote
robertutzu Posted March 27, 2011 Report Posted March 27, 2011 mai este si Yahoo! Messenger invisible (invizibil) users detector / scanner / checker / status is working Quote
Guest Sicko Posted March 27, 2011 Report Posted March 27, 2011 @GG_Chris @robertutzu cum dracu va merge voua cand mie imi afiseaza doar online si offline. Quote
robertutzu Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 frate ia si te baga invisble...si ai sa vezi ca merge Quote
endemic Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 ala de la robertutzu merge super ok. Quote
GG_Chris Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 @GG_Chris @robertutzu cum dracu va merge voua cand mie imi afiseaza doar online si offline.Mie imi merge perfect. Am incercat si pe id-ul meu, si pe id-ul altcuiva. Folosesc mozilla, daca asta are vreo importanta. Quote
Anaxos Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 Aveti grija. ymland trimite spam la cei care îi verificati si le baga si idul la sectiunea "profile", chiar daca este debifata acea casuta cu agreement. Quote
CyberneticGOD Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 Asta il mai folosesc uneori si merge inca IMvisible - Cine e invizibil / invisible pe Yahoo Messenger ? Quote
just-for-funn Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 Nu mai merge nici unul >_> is pe inv si toate imi arata ca is offline. Quote
GG_Chris Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 Nu mai merge nici unul >_> is pe inv si toate imi arata ca is offline. try this: Jdetector.com - Yahoo Messenger invisible detector, check yahoo status, invisible status checker, yahoo invisible scanner Quote
robertutzu Posted March 30, 2011 Report Posted March 30, 2011 Asta merge garantat! daca nu merge ma puteti injura...dar mie imi merge tot timpul si arata destul de bine plus ca mai are si facebook search multumita lui pr00f! Yahoo detector | www.Okazii-Iasi.ro Quote
robertutzu Posted March 30, 2011 Report Posted March 30, 2011 Asta merge garantat! daca nu merge ma puteti injura...dar mie imi merge tot timpul si arata destul de bine plus ca mai are si facebook search multumita lui pr00f! Yahoo detector | www.Okazii-Iasi.ro Quote
sese Posted March 30, 2011 Report Posted March 30, 2011 (edited) Robertutzu . Al tau se foloseste de jdetector.com si are designul de la alt script pus mai de mult pe net .http://www.jdetector.com/check.php?id= Edited March 30, 2011 by sese Quote
robertutzu Posted March 30, 2011 Report Posted March 30, 2011 gura mica...nu se foloseste de jdetector...ce efect de turma off doamne.. si sa stii ca cu checkid nu merge la niciunul iti da pe sesiune...vrei folosesti siteul meu...nu foloseste altul sa-ti publice id-urile pe nush mai unde si sa le foloseasca in nush ce campanii Quote
sese Posted March 30, 2011 Report Posted March 30, 2011 (edited) Da este adevarat , am tras concluzii pripite ...Se foloseste de http://www.ymland.com/invisible-scanner/checkid.php?nick= Edited March 30, 2011 by sese Quote
robertutzu Posted March 30, 2011 Report Posted March 30, 2011 corect...dar cum tiam zis exista o problema cu sesiunea...ca dupa aia iti zice banned...Cum am mai zis cine vrea il foloseste cine nu, nu.si daca va tot dati asa experti faceti-va voi unul al vostru si gata! Quote