cmiN Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Intentioneaza cineva sau este deja la facultatea de informatica din Iasi ? Care cunoaste ceva mai bine nu numai din auzite cum e treaba pe acolo si cu ce medie / "ajutoare" spera sa intre / a intrat ?Astept si alte pareri indiferent de ramura subiectului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Si eu as vrea sa merg la FII. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hacker Gam3r Boy Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Din auzite un prieten a intrat acolo cu 9.48 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted February 13, 2011 Author Report Share Posted February 13, 2011 Desi ca admitere se cere (5/10 info sau mate bac) (3/10 liceu) (2/10 tot bacul) am vazut ca numai participarea la o nationala in XI sau XII e de ajuns pentru a inlocui una dintre parantezele de mai sus cu 10. De aceea mi se pare destul de usor de intrat si tot in acelasi timp am vazut ca au fost medii de la 9.7 pana la 8.6 la buget acum un an sau doi. Totusi sunt curios sa aflu mai multe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 n-au forum ? mergi in persoana si ia la intrebari tipe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicku92gm Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 care este cea mai buna facultate de informatica din timisoara, politehnica sau universitatea de vest??care ar fi cea mai buna sectiune de la informatica??de exemplu la politehnica care sectiune ar fi mai buna Calculatoare , Automatic? ?i Informatic? Aplicat? , Tehnologia Informa?iei , Informatic? ??ps1:am auzit ca politehnica este mai buna ca are diploma mai recunoscutaps2:scuze de off-topic dar nu am mai facut inca un topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wvw Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 (edited) Dac? vorbim de facult?tile de stat, nu exist? diplom? mai recunoscut?. Exist? facult??i la care se mai fac ?i chestii interesante ?i facult??i la care o freci cu spor. Conteaz? cu ce r?mâi.Continua?i. Edited February 13, 2011 by wvw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted February 14, 2011 Author Report Share Posted February 14, 2011 Cred ca am gresit threadul =) ... trebuia sa intreb cati de pe rst sunt la facultate si mai ales legat de info/it/programare. Voiam sa iau la intrebari un membru de asta mai de incredere si cu mai multa etica nu tipe de acolo, parerea mea unele is distruse rau . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wvw Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 N-ai gre?it nimic. Se poate schimba titlul topicului. Sau po?i s? începi unul nou, nicio problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...