Pastilatu' Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Bun ......observ ca multi de pe forum o luati prea personal ...atacurile....care sunt sub forma educationala ....aici suntem persoane diferinte cu viitor total diferit ...dar cu un singur scop ....de a cunoaste internetul , calculatorul ....informatia asta...pana la "limita" ........si sa invatam n00bi noi ......si sa ne facem remarcati in lume pentru ceea ce stim !! iar voi ! cand vedeti ca unu comenteaza mai aspru o luati prea PERSONAL !!! calmati-va frate ca nu suntem pe nici un front !! suntem acasa , la sala...sau unde o ti fi...cu sticla de cola...de fanta...ceai .......cu tigara ...sau cu guma in gura....invatand despre tehnologie si viitor ! ashea ca fiti fratilor mai calm si numai dramatizati ! Quote
ENCODED Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 total deacord ... unii sunt kiar degeaba ... Quote
Pastilatu' Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 bah daca vedeti ca omu e n00b.....contactatil ....si ziceti uite frate cum e treaba....ce facem noi si ce ai zis tu .....esti paralel...momentan fi cu ochi pe noi citeste inainte sa postezi ....studiaza tot forumul ....pt ca nu sunt oameni fara sperantza....fara creieri fara ochi ...! :@sa le dam o sansa ... Quote
P1tbull Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Ai dreptate Spiry..... ia sa ma educi si pe mine k tu ejti haceru: :@ te astept pe bad:_pytbull15@yahoo.com Quote
ENCODED Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 SpiridusuCaddy wrote: bah daca vedeti ca omu e n00b.....contactatil ....si ziceti uite frate cum e treaba....ce facem noi si ce ai zis tu .....esti paralel...momentan fi cu ochi pe noi citeste inainte sa postezi ....studiaza tot forumul ....pt ca nu sunt oameni fara sperantza....fara creieri fara ochi ...! :@sa le dam o sansa ... sa ma contactezi sa te educ Quote
MaHaReT Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 io-s educat , da u intra-le pc-ului/internetului bine , cat de cat stiu si eu ceva ... mai am unu in lcasa , chiar n00b , am stat 2 zile sa-i explic , cum functzioneaza messengeru , ce-i ala mirc , cum trimite fisiere , cum uploadeaza pe diferite hosturi si inca cateva ... plm nu mai stiu ......... io-i ziceam ceva , iel facea alceva Quote
Pastilatu' Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 dai 2 capace ....verbal vorbind.... ii zici bah esti prost nu esti in stare de nimic...poate ashea il ambitioneaza Quote
MaHaReT Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 da-l draq , ii un sacadat de om , ii zicem Boala Coilului , ala ii nebun trebe dus la zamm ! hai c-o dau in offtopic ! de fapt ii la offtopic Quote
Da_Boss Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 hai .. care ma invata si pe mine? ... platesc meditatia.. ) Quote
Pastilatu' Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 :@ bah baieti !! sa se dica tata pe 10 ani in puscarie de nu luati tutoriale ca tot nu a avut !_30 si a fost binevoitor si va facut tutoriale text !! video..plm incerc eu sa fac....dar asta daca sunteti analfabeti ..si nu intelegeti !! haideti mana pe carte si aratatimi rezultate !! facem concursi de n00bi care e cel mai tare dintre noi veniti... Quote
Da_Boss Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Hai repede cu concursul ... ca uitam ce am invatat .. Quote