BogdanNBV Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 (edited) Patesc de 1-2 zile un lucru foarte interesant, de fiecare data cand cineva imi trimite pe yahoo messenger un fisier, in cazul pozelor spune ca au fost trimise cu succes, dar nu se deschid, iar la alte fisiere spune ca a aparut o erroare si toata povestioara aia.Asta nu este tot, se pare ca transferul a fost intrerupt de Nod32Iar un prieten mi-a trimis un fiser .rtf, iar in el am descoperit intregul link care era blocat de Nod32Am aflat ca ip-ul 98.136.113.155 este al "subsubsubdomeniului" relay104.msg.ac4.yahoo.comDeci, ce credeti ca face linkul acela, fura cookie-uri ? Sau este doar o erroare a nod32?P.S ip-urile difera, deoarece au fost facute in zile diferite, fisierul .rtf a fost transferat sambata, iar imaginea aceea, azi. Edited February 14, 2011 by BogdanNBV Quote
pr00f Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 O patesc si eu. Smart Security. Fisierele aparent se trimit, numai mie imi zice ca transferul a esuat. Quote
wildchild Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 cred ca e o problema generala la serverul de yahoo.de asemenea nu se pot schimba sau vizualiza avatarele Quote
raphael Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 Si eu patesc aceeasi situatie cand imi sunt trimise fisiere de pe un pc dotat cu kaspersky. Quote
wrathofgod Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Pe Kaspersky PURE , Norton 360 si Avira nu am avut o problema de genu . Zilele astea o sa reinstalez unul din Windowsuri si o sa-i bag nice and clean ultima versiune de mess . Mai ?tii pote a vrun registru mort care sa fac? figuri . Quote