Flubber Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 ... cuvinte? Nu sunt.1. 2. 3. 4. + + http://www.youtube.com/watch?v=uIhdP9ylRxEI mean... WHAT THE 0xFFFFFFFF? Quote
BigT Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 (edited) M-am jucat si eu acum vreo 3-4 zile. Mie imi place... chiar daca poti lua crash pt ca are uneori nevoie de prea multe resurse.l.e: Sau cel putin asa am vazut, eu n-am avut probleme. Edited February 17, 2011 by BigT Quote
Guest Mosad Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Si care-i scopul in jocul asta?am vazut mai multe discutii pe HF despre joc dar nu le-am bagat in seama. Quote
Flubber Posted February 17, 2011 Author Report Posted February 17, 2011 Si care-i scopul in jocul asta?am vazut mai multe discutii pe HF despre joc dar nu le-am bagat in seama.Este un fel de ... Diablo as putea spune (e mult zis dar intelegi ideea), poti distruge copaci sa faci rost de lemne, cu lemne si cu piatra iti faci sabie (a.k.a. CRAFTING), si asa mai departe, pe timp de zi iei aceste decizii fiindca atunci cand se lasa noaptea ies zombie la omorat (la propriu). Am jucat o ora, am avut 2 crash-uri, il rulez pe Ubuntu 10.04.2 LTS, a treia oara am inchis Pidgin, Akregator etc. si nu am mai avut probleme. Simpatic jocul, in seara asta il rup iar, dar totusi, sa faci intr-un asemenea joc un CPU intreg (cu ALU) si separat memoria (RAM) fara sa o incluzi pe cea rezervata registrilor? Talentat baiatul ala, le stie ca pe propria-i palma xD. Quote
Guest Mosad Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Eu am gasit site-ul asta Minecraft dar nu apar zombie etc Quote
Flubber Posted February 17, 2011 Author Report Posted February 17, 2011 Eu am gasit site-ul asta Minecraft dar nu apar zombie etc )http://www.sendspace.com/file/v74wwmPentru client (game) un script bash simplu:#!/bin/bashecho "Starting client."java -jar MinecraftSP.jar^ ai nevoie de java instalatsudo apt-get updatesudo apt-get install sun-java6-jre sun-java6-pluginPentru server:#!/bin/bashecho "Starting server."java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar noguiPrima oara il rulezi apoi scrii "stop" dupa ce a terminat de generat mapa si incarcat resursele.Apoi in folder o ti se faca niste fisiere, printre care "server.properties"Editeaza-l:#Minecraft server properties#Wed Feb 16 23:49:36 EET 2011level-name=worldhellworld=falsespawn-monsters=trueonline-mode=falsespawn-animals=truemax-players=20server-ip=IP-UL SERVER-ULUIpvp=falseserver-port=25565Vezi care sunt diferentele, nu mai retin cum era originalul.Have fun!// Server-ul este doar daca vrei sa mai joci cu cineva (in multiplayer), doar cu client-ul poti juca si singleplayer. Quote
crs12decoder Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Wtf... nu inteleg.. ce trebuie sa faci practic in jocu asta? Ce legatura au boltzarii aia de pamant cu procesoru'? Quote