nedo Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 @crs12, am folosit ideea cu Dumnezeu doar ca un exemplu, nu imi venea altul in cap.Nu chiar asa. Schizofrenci spun ca vad si aud diferite chestii. Aceste chestii nu exista singurul lucru care conteaza e credinta lor, ei chiar vad si cred ca sunt reale chiar daca motivul pentru care acele chestii sunt vizibile pentru ei este degenerarea neuronilor. Ceva similar este si aici. Si eu pot spune: "EU vad alta dimensiune". Este credinta mea ca o vad. Nu pot dovedii ca o vad, nu pot dovedii ca nu o vad.@phantomass90: nu cred ca se refera la aura.Tineti minte ca persoana respectiva este profesor de : "cercetare sociala si politica" iar sociologia si politica se axeaza pe credinte in general, care minte, care nu minte, care e de partea mea care este impotriva mea, in ce crede grupul x de oameni, in ce crede grupul y de oameni, ce crede grupul z despre grupul x, smd. Sunt curios sa vad care a fost finalul discutiei, si ce raspuns a dat profesorul, daca a dat. Quote
dragosh1904 Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 omuletul verde =potential?sau stare de spirit sau cva cu sens conotativ cva ce nu poate fi palpabil:)mai mult: Little green men - Wikipedia, the free encyclopedia Quote