Oust Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Ba tot ma streseaza faza asta de mult... ma conectez bun, dau reply undeva, dau pe [RST] Romanian Security Team - Security Research , dupaia pe RST - si numai sunt conectat, trebuie sa ma loghez dinou, chiar daca am remember si ala cu retine-ma degeaba, si daca stai 1 ora logat dai refresh te deconecteaza, nu stiu daca e de la mn , dar nu are cum , este o setare banuiesc pentru timp, securitate cv... se poate rezolva? Quote
xhackerx Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 e de la tine, la alti banuiesc ca nu face, cel putin la mine, vezi setarile la browser... Quote
Nytro Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Nu am mai auzit pe nimeni sa aiba aceasta problema. Incearca cu tema Default, poate <input>-ul de la tema e scris gresit. Quote
Xander Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 sterge cache-ul si logheaza-te iar Quote
zidanerealm7 Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Nu am nici eu problema asta,e de la tine.. Quote
AlStar Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Fusese o perioada in care pateam si eu..si nu numai..mai erau cativa.. Da' nu-mi aduc aminte ce-am facut ca sa rezolv..cred ca am sters cache-ul browserului. Quote