bosny Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Intr-un post anterior am povestit cum se poate fura fise din telefoane de afara, acum mai nou sa modernizat si hotul si a inceput sa investeasca pentru a fura mai mult, ideea a fost preluata se pare si la ce sa ajuns. Mai zilele trecute am vazut la tel pe unii care au fost prinsi de catre politie facand cv asemanator.Despre ce este vb...Au facut o "companie" in grecia cu un nr de telefon la supra taxa apoi din tari ca elvetia olanda franta spania suna de la telefoanele publice la acel numar timp de cateva zile apoi contul era lichidat.Acum de unde am dedus eu ca este vb ce accelas lucru, hoti nu se mai multumeau cu ce gaseau in momentul in care se conecta firul, ei bagau fise pana la 500 euro sau cat suporta telefonu iar dupa terminarea convorbiri lipeau firu si scoateau bani inapoi iar prin accesarea nr cu supra taxa contul se incarca.Relativ suma este mica 500 euro dar daca o face 20 de persoane de 10 ori pe zi .... ) Quote
das392 Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 obsedat de telefoane ce vrei tu sa explici e aici http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=eveniment&a=citeste&s_id=96373Noapte buna si spor la Laba ! Quote
bosny Posted February 22, 2011 Author Report Posted February 22, 2011 Ba retard esti tu ... si o arzi si aiurea... te-a prostit foamea? Cred ca numai hackereala ai in cap. Quote
ripoff Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 pai si telefonul nu taxa din fisele alea!?sti tu ceva dar nu e vorba de telefoane publice.Cu aia din grecia e vorba de SIP-URI cauta pe forum sa vezi despre ce e vorba... Quote
bosny Posted February 23, 2011 Author Report Posted February 23, 2011 pai si telefonul nu taxa din fisele alea!?sti tu ceva dar nu e vorba de telefoane publice.Cu aia din grecia e vorba de SIP-URI cauta pe forum sa vezi despre ce e vorba...Nu am gasit nmk despre sip daca ma poti ajuta cu un link ar fi super. ms. Quote
ZeroCold Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Nu am gasit nmk despre sip daca ma poti ajuta cu un link ar fi super. ms.Session Initiation Protocol - WikipediaIn romania nu am vazut telefon cu fise, cel putin nu in zona mea.... Quote
bosny Posted February 23, 2011 Author Report Posted February 23, 2011 Session Initiation Protocol - WikipediaIn romania nu am vazut telefon cu fise, cel putin nu in zona mea....Nu prea am inteles nmk ... exista vre-un tutorial hack cum sa vb pe bani lu altu ??? Nu inteleg prin ce metoda au facut ei rost de spi-uri. Quote