shauru Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Acum cateva saptamani mai exact am facut un site www.romaniiautalent.eu sper sa nu se considere reclama si imi cer scuze. Astazi uitandu-ma pe mess gasesc un nou site identic ca al meu pana si la imagini si ce am urcat pe host numit Romanii au talent, Poze Romanii au talent, Video Romanii au talent, www.RomaniiAuTalentTV.info totul este free ce am facut e pe net dar chiar asa? IDENTIC Quote
BigT Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Orice se poate intampla oricand. Is that simple... Quote
TheCrazyest Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Si te-a luat si la trafic . Quote
loki Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 pai daca a tau nu merge momentan... s-o gandit sa te ajuteFii smecher: fa un header frumos in prima pagina, sa vezi daca ti-l copie si pe ala.In sursa baga un iframe, ceva, la ceva bun de-al tau (dar pentru inceput spre un fisier inofensiv pe care il schimbi mai tarziu) daca ia sursa cu totul de la tine ... Quote
Yolanda Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Ami dai si mie scriptul site-ului? Quote
nicku92gm Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Si care e faza cu situl asta? Castigi ceva din el sau doar faci reclama? Quote
Alynutza Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 As vrea si eu scriptul siteului...Multumesc! Quote
shauru Posted February 26, 2011 Author Report Posted February 26, 2011 il dau cu tot care imi da bani pe domeniu:) ca m-am plictisit sa vad lumea de cacat care copie:)Ps:Ripoff e copiat sursa e wordpres:) Quote
shauru Posted February 26, 2011 Author Report Posted February 26, 2011 da aia e tema:) luata de pe vivaprograms da se numeste metube Quote
ripoff Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 il dau cu tot care imi da bani pe domeniu:) ca m-am plictisit sa vad lumea de cacat care copie:)Ps:Ripoff e copiat sursa e wordpres:)aha,am aruncat decat un ochi pe siteuri si am zis ca e un script Quote