Pastilatu' Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 kw3[R]ln s-a saturat de gabori si blablabla si s-a bagat in lumea underground asta cred eu si nu ca a fost arestat sau cine stie ce bolunzenii ! sursa sigura.... ! pace va pupa fratele vostru spiry ..si aveti grija !! haideti sa ii demonstram lu kw3rln ...ce a facut el ...pt noi ....ca nu e in zadar ! Quote
koltzu Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 mda kw3rln iesi din gaura de sarpe plz...hai ca ala din baia mare nu e prea carismatic si nu ne poate controla :@ Quote
koltzu Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 mda cam ala era :@ hai ca asa fac si eu posturi :@ Quote
Pastilatu' Posted October 6, 2006 Author Report Posted October 6, 2006 Eu va voi controla potolitiva...si lasati lucrurile ashea cum sunt va rog eu sa intelegeti ....pace...calmativa...nu va mai alarmati haideti sa decurca lucrurile cum au decurs pana acuma .....consideranti-ma o mana dreapta a lu kw3rln ...mai e si death pe aici......cand are timp ....pace... Quote
MaHaReT Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 mah sa terminam cu astea ! poate e arestat poate nu , poate o dat coltzui poate nu , da eu cred ca omu a vrut un nick nou [greu de pronunztat si asta] a facut si ceva popaganda si no ! asta e , ne obisnuim cu omu el face bien la froum nu ? gata cu "certa" [apropo sa nutzi pui poza pe forum ] Quote
Elias Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 SpiridusuCaddy wrote: Eu va voi controla potolitiva...si lasati lucrurile ashea cum sunt va rog eu sa intelegeti ....pace...calmativa...nu va mai alarmati haideti sa decurca lucrurile cum au decurs pana acuma .....consideranti-ma o mana dreapta a lu kw3rln ...mai e si death pe aici......cand are timp ....pace...dap are dreptate ... calmativa .... lasati lucrurile sa decurga asa cum sant ele ... Quote
Pastilatu' Posted October 6, 2006 Author Report Posted October 6, 2006 BAH !! GATA !! se fini o vreme...nedeterminata...gata...numai insistati ...!insistati aiurea... Quote
Icarius Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 adica ceva de genu: Mah baieti. A plecat un admin, a venit altul. Asta e tot. Peste tot e asa. KW3 nu putea sa traiasca vesnic.. Nici eu nu voi fi vesnic, nici Spiridusul, nici noul Admin. No body...forumu va fi, dar noi ne mai schimbam...korect? Quote
Pastilatu' Posted October 6, 2006 Author Report Posted October 6, 2006 ok baieti...va cred in stare ca lasati subiectu kw3rln deoparte...si lel asati ashea..cum a cazut...in cinstea lu kw3rln daca tzineti ashea mult la el ...demonstrati ca sunteti in stare de asta ! Quote
P1tbull Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Icarius are foarte mare dreptate... Quote
MaHaReT Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 gata mah oamenilor asta e , [cu toate ca io cred ca e unu si acela-s] [un ip nu greu de schimbat etc] terminatz asta e , lucrurile se mai si chimba , si nu tot e roz pe planeta asta [mai ales in Romania] Quote
eddie47 Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Fatal1ty wrote: LOL topicu sau kw3rln ? :@Asta a fost tare ))))))=)))))Noh cititi ce scrie pe banner sus si va dati seama ce e cu faza asta...E cu schepsis Quote
Fatal1ty Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))00 :@ :@ :@ :@vam zis eu aseara ca topicu ala era tot ce avea nevoie rst ca sa intre lumea Quote
ENCODED Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Fatal1ty wrote: LOL topicu sau kw3rln ? :@ u ce crezi ka trebuie inchis ajea dupa mintea ta ? Quote
hexagonn Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 mah nu vreay sa par par nepoliticos...............dar calmati-va............. nu stiu pe kw3 dar lasati-l sa sufle pe om............ Quote