kytyna Posted March 2, 2011 Report Posted March 2, 2011 (edited) Nu vand nimic,dusmanii imi poarta pica dar n-au valorea mea... Edited March 3, 2011 by kytyna Quote
culay Posted March 2, 2011 Report Posted March 2, 2011 Ai de plm1.Nu ai postat in categoria potrivita,posteaza aici2.Nu ai folosit tag-ul [Vand] [Cumpar] depinde de caz Quote
little123 Posted March 2, 2011 Report Posted March 2, 2011 (edited) vAND KEYLOGGER TOTAL COMMANDER V1.4 CU 5 EURO,CARE VRETI CONTACTATI-MA.Nu mai pot de ras pana acuma aveai nevoie de ajutor in legatura cu keyloggeru si acum te apuci sa il vinzi macar e facut de tine ? E fud ? De ce sa folosesc keyloggeru tau cand pot sa folosesc istealer + un crypter bun, tu nu sti nici cate urechi ai in cap si vinzi keylogger EDIT: Pune o poza cu keyloggeru tau sa vedem despre ce e vorba, vrei sa cumpere oamenii ceva ce nu exista ?Si o scanare pe virus total sa vedem daca e fud si daca merita banii Edited March 2, 2011 by little123 Quote
kytyna Posted March 2, 2011 Author Report Posted March 2, 2011 Ce partzoasa esti tu little:))ce te bagi in seama ca chilotii in fund te-a intrebat cineva cum te cheama pe tine personal?little penis ,little brain:)) Quote
mike_vio Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 N-are cum sa fie facut de ea altfel nu cerea ajutorul Mai posteaza si in sectiunea "Ajutor". Deci vrei sa te ajutam sa il vinzi ? Quote
kytyna Posted March 3, 2011 Author Report Posted March 3, 2011 Razi ca proasta in p...ce te manca pe tine grija de cine e facut?bine ca gasesc fraieri curiosi ca tine si ca little care nu stiu ca''"Mai bine taci si lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!" Quote
mike_vio Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 (edited) Off: uite unde era desteptaciunea ai reusit si tu dupa 2 saptamani sa-ti setezi un keylogger si acum ai zis ca ai dat gaura la macaroana si sa-l vinzi ca nici nu e facut de tine. =))Au incercat oamenii sa te ajute http://rstcenter.com/forum/31910-keylogger.rst si acum ceri si bani. Edited March 3, 2011 by mike_vio Quote
little123 Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Nu vand nimic,dusmanii imi poarta pica dar n-au valorea mea...Tu si valoarea ta... asa valoare ai ? tu nu vezi ca nu sti nimic, doar sti sa ceri ajutor vai de capu tau Quote
kytyna Posted March 3, 2011 Author Report Posted March 3, 2011 Tu mucoasa mica eu iti recomand sa cauti o ''teava'' si sa ti-o bagi in cavitatea bucala sa ai de ce rade atunci ,ca vad ca stii doar sa razi ca Iliescu''mai draga''''si sa te bagi in seama ca chilotii in fund! Quote
kytyna Posted March 3, 2011 Author Report Posted March 3, 2011 Bai hahalero ce-i cu mersu asta si cu sincroanele,te strang sandalele?Nu vorbi fara sa stii nu halii mereu ce auzi de la altii hahalero caree esti:)) Quote
little123 Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 @kytyna cred ca o sa primesti BAN cat de curand toate posturile tale sunt facute la vrajeala, ne pierdem timpul degeaba cu tine ca tot proasta ramai, noi te ajutam si mai faci si pe proasta ca nu intelegi sau poate asa esti tu Quote
AhEaD Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 kytyna cu siguranta nu te-ai oprit la forumul potrivit, mergi mai departe pana ajungi pe forum.ele.ro!Si inca ceva, ai niste glume de CACAT!!! Deci esti de CACAT! SA FII DE RAS !BAN!!! Esti inculta comunitatii ! Quote
Maverick Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 =)) Acum vreo cateva zile primesc un pm de la domnu de mai sus (kytyna) in care mi se cerea ajutorul in legatura cu un cont vip vplay (nu stia unde sa se uite sa vada cate zile vip mai are...daaa). Discutia noastra a deviat si am ajuns in punctul in care respectivul dorea sa il ajut sa isi seteze keyloggerul iar el vroia sa imi dea contul de vplay. I-am spus politicos ca nu am ce face cu el iar apoi i-am facut o oferta destul de buna zic eu, si anume un cod de reincarcare de 5 euro iar eu urmam sa il ajut la configurarea keyloggerului. Acest cacat de om s-a umflat in pene si a inceput sa suga pula la tot forumul numai numai sa ii rezolvam marea problema. Cand am vazut cat de ratat in viata este m-am retras avand in cap ideea ca "Cel mai destept cedeaza primul" . Acum cateva minute intru pe rst si vad o alta dovada a prostiei acestui user, fost user mai bine zis:P Quote
mike_vio Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 =)) se pare ca nu esti singurul iar "domnul" se pare ca e o "ea" deci era de asteptat comportamentul asta.Scuze de offtopic. Quote
KYTYY86 Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 Bai te crezi cumva la videochat sa ceri 5 euro pt un sfat?esti de cacat daca te tragi pe fund ca nessu pt 5 euroi!!hu!! Quote
KYTYY86 Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 (edited) Nu stiiam de ce nu merge keyloggeru pt ca aveam net prin wireless si inainte sa am net prin wireless mergea keyloggeru asta era intrebarea,dar esti o blonda cu putza si nu intelegi!PS:NU TE MAI UMFLA IN PENE CA O SA TE SPARGI! Edited March 7, 2011 by KYTYY86 Quote
KYTYY86 Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 Am pus o simpla intrebare la care a sarit un destept si apoi alti trei pupincuristi dupa el sau bagat in seama fara sa stie despre ce este vorba.Mi-ai dat ban pentru ca fac glume de cacat? Quote
KYTYY86 Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 Ai un vocabular de tigan borat!! mars la satra sa cersesti 5 euro,si scoate-ti mana din izmene ca ti-a amortii dracu acolo stand si visand la 5 euro:)))lake ce esti,vaca e mata aia curva care sta la monta toata ziua, vezi poate faceti un incest sa iti mai arzi din hemoroizi distrusule:)) Quote
osyk Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 @Maverik - lasa injuraturile si puteai sa-l ajuti pe om, acum si tu@KYTYY86 - munca lui Maverik nu este free, doar daca vrea el.Daca stiai sa-i ceri intr-un model destul de respectos poate ai fi scapat free.Daca tot spui ca e lake si viseaza la 5euro, sa te duci si tu sa lucrezi o zi la piata si sa nu iei banii;) Quote
little123 Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 @KYTYY86 iar o sa primesti ban pana inveti sa vorbesti frumos se vede ce parinti ai avut si ce educatie ai primit in rest nu mai zic nimic daca nu te simti e treaba ta Quote
KYTYY86 Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 Se vede la tine ca esti mica si nu stii sa citesti de la cap la coada,parinti ca ai mei si-ar fi doriit orice copil,ciocu mic si joc de glezne. Quote
Maverick Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 Ceva facut in graba...ma rog ideea conteaza: Quote
KYTYY86 Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 (edited) Iti dedic ''PARAZITII-CUM SE FACE'' TI SE POTRIVESTE PERFECT TE DESCRIE PERFECT!FA-TI LABA CU GANDUL LA POZA MEA FRAIERE! Edited March 7, 2011 by KYTYY86 Quote
AhEaD Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 kytyna cu siguranta nu te-ai oprit la forumul potrivit, mergi mai departe pana ajungi pe forum.ele.ro!Si inca ceva, ai niste glume de CACAT!!! Deci esti de CACAT! SA FII DE RAS !BAN!!! Esti inculta comunitatii !Am spus tot deja o data de ce trebuie sa o mai spun inca o data ??? OFFFFFFFFFFFFDe 8 martie ia un mucenic in gura si un ban! Quote
Cristina86 Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 Mai bine i-ai da ban si la little aia ca e proasta de pute. Quote