Quid Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 In ziua de azi oricine poate descarca un soft de pe net si poate mixa cateva melodii, ei bine in videourile ce urmeaza veti vedea cum se mixa in romania in anii 80 mie nu mi-a venit a crede cand am vazut tipul de la butoane era un fel de Dj Optick in ziua de azi, el punea muzica la Radio Iasi , tin minte cand eram copil .. avea sambata seara emisiune Sorin Lupascu Quote
p3tru Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Hard... acuma cu 1/2 programele si totul e din 2 clickuri Quote
dma Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 impresionant ce facea omu atunci iti dai seama ce ar face acum Quote
Guest User Name Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 cat s-a schimbat ing-ul de atunci.Am trecut si eu pe acolo,foarte frumos,muzica buna,pacat ca nu am prins anii muzicii din video. Quote
keenzo Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 ppfuu ce diferenta de tehnologie;)) si cand te gandesti ca au trecut numa 30 de ani! asa repede evolueaza tehnologia?:O Incredibil! ff tare:P Quote
Quid Posted March 5, 2011 Author Report Posted March 5, 2011 era chin fratilor inainte .. muzica se gasea greu, se cumpara nu ca acum , si tipul e batran acum dupa cum vedeti lumea era inca speriata de securitate ! Quote