wildchild Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 ba nu-i dati idei!serios ma,cum naiba sa instigi la omor oricat si-ar merita-o?suna naibii la sri,povesteste-le cat ai fost de fraier,o sa faca trace la telefonu rechinului,ei se aleg cu o captura si tu scapi basma curata daca cumva isi fac treaba calumea si prind si restul plotzarilor Quote
M4T3! Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 Si ce face politia? Te omoara aia de 5 ori pana vine politia...ce sa faca? sunt doar amenintari... clar nu l aresteaza. Sa fim seriosi! Ce sri? e neam cu basescu cumva? cu becali? daca nu.. 400 de ron si pistol. Quote
wildchild Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 depinde ce urmareste politia sau sri-ul cu asta si ce le iese.doar pentru ca sunt mai "lenti" uneori nu inseamna ca sunt incompetenti.am vazut cazuri prin care si-au demonstrat adevarata valoare si e pacat ca nu o fac mai des(de fapt n-o fac aproape deloc cand e vorba de rutina si chestii normale).nu stiu cati dintre voi ati avut ocazia sa vedeti cum merge sistemul pe dinauntru insa va garantez ca ati ramane trazniti sa vedeti ce putere au.pot sa te faca sa pari vinovat din nimic sau pot sa iti faca crimele nevazute.oricum,daca s-ar trata fiecare cerinta a cetateanului ca pe un ordin din partea unui boss din inside,romania ar scapa de jeguri fara probleme.one by one. Quote
ripoff Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Depinde ca sunt si unii mai cu coaie prin servicii care ii fac camatari de nu se vad ,iau bani si apoi o dau in garda Quote
wildchild Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 aia parlesc si scot fum dupa ei mi s-a furat laptopul si dupa ce am dat mac-ul de la ethernet si wifi in vreo 4 ore l-au recuperat si l-au bagat pe ala si la furt calificat fara sa ma implice. Quote
PuRiCeL Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 faci rost de bani si ii dai omului banii, ti-a placut cand te-a ajutat, ai stiut de cand ai facut imprumutul ce te-asteapta....ai fi extrem de pizda sa te duci la militie...rezolva bagabonteste, asa cum te-ai imprumutat Quote
frio Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Acu 5 minute m-a sunat camataru si mi-a spus ca mai am termen pana diseara...ma rog...si n-am banii ... voi ce a-ti face?A-S invata limba romana! Quote