little123 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 La adresa Download iPIG VPN - iOpus Private Internet Gateway - Security in open WIFI, WLAN, LAN networks puteti gasi atat clientul cat si serverul de VPN. Ce face VPN-ul ? Va permite sa treceti tot pc-ul pe un alt ip decat cel dat de catre provider. In versiunea aceasta nu exista si suport de UDP connection dar pe tcp/ip merge foarte bine. Instalati serverul de VPN pe orice pc cu windows si puteti naviga linistiti cu ip-ul acelui pc (este valabil si pentru aplicatiile ce se conecteaza la internet nu numai pentru browsere).Daca aveti acces la pc-urile unor sali si le stiti parola de deepfreeze (majoritatea au deepfreeze) instalati acolo serverul. Aveti grija ca unele programe de contorizare va pot inchide aplicatia si VPN-ul nu va functiona. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avast4u Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Am reusit sa fac vpn-ul si merge destul de bine, ms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Check this out:WindowsXP VPN Server Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little123 Posted March 31, 2011 Author Report Share Posted March 31, 2011 Check this out:WindowsXP VPN Server@Zatarra ai incercat sa configurezi serveru sa vezi cum merge netu prin vpn asta ? Ai o optiune daca vrei sa lase loguri sau nu, traficul poti sa il pui cat vrei... permite mai multe conexiuni in acelas timp, viteza buna, iti faci cont cu user si pass etc eu am pus serveru pe un rdp si merge foarte bine 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...