HackKing Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Se poate obtine asa ceva ?sau macar pana-n clasa a10-a, si celelalte la liceu?Daca da, de unde ? ce trebuie ? cat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TheSun Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 bai pula..ori tu nu mai mergi la scoala si stai la scara blocului si spargi seminte?samantarule!trage-o la imprimanta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 da se poate...un scanner bun...un grafician bun...fa comanda de banda de timbru gasesti pe net(nu identica dar merge)...apoi cauta exact tipul de de carton plus un printer bun...dar sincer nu tias recomanda sa falsifici asa ceva pt ca nu te ajuta la nimik...decat doar asa sa le arti parintilor...in rest nu te ajuta la altceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 @robertutzu de ce crezi ca ar avea nevoie de ea?Si eu as cumpara una... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRip Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Daca-ti gasesti unde sa ti-o printezi , daca ai hartie , elementele de siguranta ( in caz da tii mortis sa fie prezente ) anunta-ma . Diploma in format electronic ti-o fac in cateva min . Imi dai datele and voila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_cismas Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Aoleu... mai coaie... diploma de 10 clase... Ce ai facut ma.. de n`ai 10 clase Damn boy you should make something with your life :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quid Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 zi mai exact ce vrei sa faci cu ea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackKing Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 S-o depun la liceu, si apoi sa termin si celelalte doua clase.@alex_cismas: probleme personale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberneticGOD Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 nu ti-a placut scoala deloc? avea raie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackKing Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 @CyberneticGOD: nu e vorba ca nu mi-a placut scoala.Poate a trebuit sa muncesc sa aduc mai multi bani in casa, ca mama saraca, nu putea sa se descurce singura cu doi copii.Si Zippy nu e la furat in spania.Vreau sa stiu, pot sa obtin o diploma ? ce riscuri sunt ?Sau sa o iau de la inceput ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 stiam eu pe cineva in arges,care facea la o tipografie!au facut extrem de multi bani.parte proasta ca i-au saltat,s-au zgarcit la tusi,si s-au deteriorat.acum 3 saptamani i-au eliberat,in stare de libertate.nici mie nu imi place scoala,am 6 corigente(caterinca,absente,scandaluri,cirdeli...),dar nu ma bate gandu sa iau asa ceva.nu prea te ajuta cu nimic.fugi din tara...ca aici e foamea de bani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...