demon_zone Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 Vreau sa am Cartoon Network-ul in engleza.Daca ma duc la un sediu de la RDS, oare rezolv ceva?[!] Nu am antena Digi. Stau la oras. Am cablu.//Cu mult timp in urma, cand aveam vr-o 14-15 ani, se mai intampla sa fie CN-u in engleza, dar foarte rar. Quote
sado Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 Vreau sa am Cartoon Network-ul in engleza.Daca ma duc la un sediu de la RDS, oare rezolv ceva?[!] Nu am antena Digi. Stau la oras. Am cablu.//Cu mult timp in urma, cand aveam vr-o 14-15 ani, se mai intampla sa fie CN-u in engleza, dar foarte rar.Depinde daca e in grila de programe ..oricum daca mergi la ei si le bagi putin pl in gura poate rezolvi ceva.. Quote
nicku92gm Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 Si eu l-as vrea in engleza sa mai invat si eu cate ceva Quote
Cheater Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 La telecomanda ai un buton numit "Dual I-II", il apesi si limba se schimba din romana in engleza, si invers, functioneaza la majoritatea posturilor straine pe RDS, inclusiv CN.Orice TV mai nou de 5-7 ani ar trebui sa ai aceasta functie.Acest lucru este posibil datorita faptului ca transmisia unui post TV se realizeaza pe 3 frecvente, 1- video, 2 audio R, 3 audio L, se poate alege ca un post sa aibe 2 streamminguri video, respectiv audio, renuntand la sunetul stereo evident. Quote
BogdanNBV Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 daca ai scatula daia de la ei cu cartela, ai pe telecomanda aia un buton il apesi si o sa iti apara mai multe tampenii si la language alegi ce iti trebe mai ai si subtitrare parca Quote