birouamar Posted March 31, 2011 Report Posted March 31, 2011 Am vazut cateva siteuri de acest gen in care poti trimite un mesaj iar cel care primeste mesajul sa vada numele pe care l-ai pus tu/sa nu vada nici un nume sau numar dar din pacate nu mergeau in rOMANIA. Stiti voi vreun site asemanator care sa functioneze in rOMANIA? (vreau sa fac niste farse prietenilor de 1 aprilie) Quote
p3tru Posted March 31, 2011 Report Posted March 31, 2011 Oke, // Site-uri de ce gen?// Sectiune gresita ... // ce mesaj? pe telefon ? // wtf !?// daca e pt telefon poti folosi freeSMScraze.com | Send Free SMS To Romania Quote
tiodr Posted March 31, 2011 Report Posted March 31, 2011 daca e pt email foloseste GirlShare - Download mailtools.rar merge si pentru romania:) doar il urci pe un server gratuit si gata:) Quote
birouamar Posted April 1, 2011 Author Report Posted April 1, 2011 Nu-i vina mea sunt doar incepator Da , de mesaje pe telefon ca de exemplu Send Free Anonymous SMS Text Messages Via the WebOff cine a intors RST-ul?? Quote
daatdraqq Posted April 1, 2011 Report Posted April 1, 2011 Se numeste sms spoofing .Odata mergea pe moove.ro , nu stiu daca mai merge , incearca . Quote
birouamar Posted April 2, 2011 Author Report Posted April 2, 2011 Pe moove stiu ca am cont dar nu merge sms spoofing acolo si whosms.ro nu cred ca are vreo legatura cu asta Quote
Intruders Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 whosms.ro nu cred ca are vreo legatura cu astaIti garantez eu ca are Iti pot face test...cand te hotarasti...PM cu mesaj...sender...si receiver... Quote
FirstName Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 sau inainte de text scrii *XC* si sms-ul va fi cu numar ascuns!!! Quote
endemic Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 pe whosms ai la dispozitie sender id personalizat. m-am jucat toaata vara cu mesaje dastea. Quote
Intruders Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 pe whosms ai la dispozitie sender id personalizat. m-am jucat toaata vara cu mesaje dastea.S-a mai modificat cate ceva pe site - pentru Orange...trebuie sa modifici in settings..Eticheta mesaje...altfel nu iti trimite cu identitatea pe care o alegi tu Quote
birouamar Posted April 9, 2011 Author Report Posted April 9, 2011 whosms trebuie sa platesti ??? ca nu gasesc cum sa dau gratis Quote
birouamar Posted April 12, 2011 Author Report Posted April 12, 2011 Free SMS : Free MMS : SMS Text Messaging asta merge? Quote
ady1948 Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 eu unul am incercat sa trimit de pe mai multe site-uri de acest gen , dar nu au fost trimise mesajele(nu au ajuns) Quote
djradu Posted April 16, 2011 Report Posted April 16, 2011 eu unul am incercat sa trimit de pe mai multe site-uri de acest gen , dar nu au fost trimise mesajele(nu au ajuns) same problem Quote
Capo Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 eu mi-am facut cont pe WhoSMS si-mi da o singura eroare:Nu se poate trimite - numarul destinatarului este incorect.nu vad nimic gresit la numarul de telefon. am incercat pe diferite numere, la fel !ma poate ajuta cineva ? Quote
romanu Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 eu mi-am facut cont pe WhoSMS si-mi da o singura eroare:Nu se poate trimite - numarul destinatarului este incorect.nu vad nimic gresit la numarul de telefon. am incercat pe diferite numere, la fel !ma poate ajuta cineva ?ai bagat numarul cu +407xxxxxxxx ? Quote
Capo Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 daca pun +407xxxxxxxx sunt prea multe caractere si nu ma lasa. deci pana la urma, care-i solutia ? Quote
FaNuTz Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 sau inainte de text scrii *XC* si sms-ul va fi cu numar ascuns!!!Nu mai merge cu *XC* Quote