NightWolf Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Caut photoshoper cu experienta pentru work-uri mici, de cateva minute, platesc la intelegere Quote
loki Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 okma bagDar nu am inteles, ce cauti? experienta in photoshop se poate limita la anumite domenii. Pot sa iti editez o poza, sa iti fac una trucata, un colaj etc dar poate habar n-am sa-ti fac un buton de site. Da mai multe amanunte, ce anume ai nevoie. Quote
selected Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 de acord cu loki ma intereseaza si pe mine. Lasa mai multe detalii. Quote
AhEaD Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 sa zic da sa zic nu... depinde cat timp consuma proiectele, da si tu mai multe detalii ! Quote
Gabriel87 Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Daca e mai valabila oferta ma bag si eu dami un pm cu detalii Quote
rekonbv Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Pm daca te intereseaza, ma descruc la semnaturi, avatare, webdesignsAm primit bani, este de incredere Quote