Jump to content
paxnWo

80 de conturi filelist free

Recommended Posts

Posted

Jajaja sunt toate duse. Eu am gasit unul care este inca alive :D Dar nu vreau sa i strica ratia, pentru ca eudeja am cont filelist. Eu am intrat sa dav de curiozitate daca mai sunt bune jajaja

Posted

daca deja le-ati schimbat parolele, nu mai aveti ce face cu ele. vor fi recuperate.

singurul mod in care pot fi folosite acum conturile de fl e sa nu schimbi parola. stai parazit pe unu cu ratie mare unde nu se simte downloadul.

Posted

singurul mod in care pot fi folosite acum conturile de fl e sa nu schimbi parola.

Da te-ai gandit sa incerci aceasi parola si la contu de mail,si sa schimbi si parola de la mail?

Posted

cu placere tuturor. pentru cei care pe care i-am ajutat :

am nevoie de un cont de steam steam ( cu CS: Source ) la care sa aveti acces la mail pentru codul de siguranta. nu vreau mail-ul, vreau doar contul.

Posted

cu placere tuturor. pentru cei care pe care i-am ajutat :

am nevoie de un cont de steam ( cu CS: Source ) la care sa aveti acces la mail pentru codul de siguranta. nu vreau mail-ul, vreau doar contul.

Posted

Din 4 pana in 19 mai is cateva zile,normal ca au parolele shcimbate.Au fost schimbate in 2-3 ore,daramite dupa atatea zile.Data viitoare uitate mai atent la data postarii/threadului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...