Ellimist Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Jicu vrea intr-un fel sa il santajeze pe Nytro si astfel sa obtina admin. Jalnic. Quote
Guest Mosad Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Iar ati deschis ma discutia?Taceti in pula mea.Gata,subiect inchis. Quote
j1c0 Posted April 13, 2011 Author Report Posted April 13, 2011 Si pana la urma daca Nytro e la ATM care e poanta? Numai laude de adus.te rog sa iti faci amici mai seriosi.se vede ca te uiti mult la antene si vrei sa traim intr un stat democratic in timp ce rupi netu.daca e la ATM, inseamna ca a fost verificat..de cine dracu?de mama mare? Quote
Flubber Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Ce telenovela...Ce tragedie! Doamne, dar cata drama!Am mai vazut un asemenea caz similar cu asta... Ba din contra, erau 2 cazuri similare cu acesta!Ahh, da! Aici: Divorturi 2011: Columbenii VS Oana Zavoranu si Pepe :: Niuzer.roCa este gabor sau sifon, ca nu este, ramane de vazut pana la proba contrarie, cine pica din cauza lu' Nytro ca l-a sifonat si are dovezi, sa arate, cine nu, "sa mai iasa din casa". Quote
Nytro Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Da, sunt politist si il urmaresc pe gicu asta ca e mare infractor, face parte din mafia online, e periculos.Ce dracu ma, daca v-ati folosi doar de ce e postat aici ati putea sti multe despre mine... Quote
loki Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 (edited) deci: lolhacerii sa se fereasca de acu inainte.Gata te-am gasit, lumea o sa fie stresata si o sa fie din ce in ce mai cuminteA aparut Robocopdeci: loldeci fraierii o sa stie de ce sa se fereasca.Si ramanem fara ei la acelasi forum cu aceleasi gaselniniDoamne, ce oameni ocupati....PS: cand terminati facultatea dati dreaq la jandarmi si politisti daca vreti servici ca lumea, nu va aventurati la patroni romani de publicitate si web design ca va futeti singuri in funda. Edited April 13, 2011 by loki Quote
CyberneticGOD Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Daca ma fut cu Monica Gabor...sunt politist?)) Quote