Jump to content
MirceaxD

Rds 1 gbps?

Recommended Posts

Posted (edited)

Conteaza si sistemul de operare eu am windows7 home premium licentiat.

Ip-ul vine de la serverele deci poate e probabil sa fie real.As vrea sa sun la asistenta sa vad dar ma cam deranjat raspunsul lor ultima data.

Edited by MirceaxD
Posted

Chestia aia din Windows mai niciodata n-are dreptate. Eu am ClickNet si sunt conectat prin router. Acolo la conexiune imi arata 100Mbps... hmm..de-ar fi atat 8->...da' nu-i atat, ci doar 2Mbps ..adica 200-220KB/s

Posted

daca iti apare 100mbps la local area connection nu inseamna ca ala e si bandwidth-ul tau de la ISP, ci ca ala e bandwidth-ul maxim suportat de placa ta de retea. bandwidth-ul de la ISP e specificat in contractul tau de internet, depinde de abonamentul tau.

Posted

au schimbat sau au umblat la switch si te-au conectat (din greseala problabil) la portul de GB. ei in general folosesc niste switchuri linksys care au 4 porturi de 1gb, porturi folosite in general pentru crossoverul intre sw

Posted

Este Gigabit metropolitan la cei care locuiesc la curte si au GPON.

Facusem eu un test mai de mult, am prins 500 mbits, dar am un router la 100 mbits si ma limiteaza... trebuie sa imi iau un linksys gigabit ca sa ma pot bucura de conexiune. :)