Jump to content
DanISR

Ratati rds !

Recommended Posts

Posted

Am o problema cu ratati de la rds , astazi ma trezesc cand vin de la scoala net foarte slab [intre 20-30kbps pe torrente , google se incarca in cel putin 2-3 minute si asa mai departe ] acuma mam gandit sa ma uit la ip meu , cand vad mio schimbat ultima clasa ex

era : **.***.**.167

acuma am **.***.**.68

Si am darkcomet[RAT ] Peste 80 useri facuti pe ip ,

ce pot sa le fac ? au voie sa-mi schimbe ip fara sa anunte

ps : NU AM IP DINAMIC , Fibra .

Posted

DarkComet-ul, nu l-ai facut sa se conecteze pe no-ip ? Simplu iti faceai un host si lasai No-Ip-ul lasat sa ruleze in background, si asa toti botii se vor conecta la tine prin host, host-ul luand adresa ta ip indiferent care ar fi ea, daca s-ar schimba.

Posted

ai in contract stipulat ip fix?daca ai clar negru pe alb nu au voie sa ti-l schimbe fara motiv asta prezentant violarea contractului din partea lor.oricum incearca sa iti bagi vechiul ip manual+netmask+gateway poate o ia asa daca nu suna la ei si cerele explicatii.Sper ca ti-am fost de ajutor.

Posted

Modemul (sigur nu ai fibra) il puteai accesa din browser prin http:\\192.168.1.100 (sau cam asa ceva) si poti obtine informatii despre legatura (semnal, log-uri, erori). Fibra iti schimba ip-ul la fiecare conectare, modemul desi ip-ul e dinamic e acelasi cateva luni la rand - aproape fix.

Posted

Pai si valorile alea trebuie tu sa le introduci manual la conexiunea la net nu ? Pana ti s-a schimbat ip-ul l-ai avut pe cel scris pe modem ? Cel mai bine suna-i si intreaba-i de smecherie.