DanISR Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Am o problema cu ratati de la rds , astazi ma trezesc cand vin de la scoala net foarte slab [intre 20-30kbps pe torrente , google se incarca in cel putin 2-3 minute si asa mai departe ] acuma mam gandit sa ma uit la ip meu , cand vad mio schimbat ultima clasa exera : **.***.**.167acuma am **.***.**.68 Si am darkcomet[RAT ] Peste 80 useri facuti pe ip , ce pot sa le fac ? au voie sa-mi schimbe ip fara sa anunteps : NU AM IP DINAMIC , Fibra . Quote
pr00f Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 DarkComet-ul, nu l-ai facut sa se conecteze pe no-ip ? Simplu iti faceai un host si lasai No-Ip-ul lasat sa ruleze in background, si asa toti botii se vor conecta la tine prin host, host-ul luand adresa ta ip indiferent care ar fi ea, daca s-ar schimba. Quote
MagicThunder Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 ai in contract stipulat ip fix?daca ai clar negru pe alb nu au voie sa ti-l schimbe fara motiv asta prezentant violarea contractului din partea lor.oricum incearca sa iti bagi vechiul ip manual+netmask+gateway poate o ia asa daca nu suna la ei si cerele explicatii.Sper ca ti-am fost de ajutor. Quote
daatdraqq Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Daca nu l-ai facut pe no-ip n-ai ce face .Normal ca iti pot schimba ip-ul cand vor ei , tu ai cumparat serviciul de furnizare internet nu ip-ul . Quote
theman73 Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 ip fix ai daca cumperi in nume personal o clasa de minim 8 ip-uri Quote
mike_vio Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Modemul (sigur nu ai fibra) il puteai accesa din browser prin http:\\192.168.1.100 (sau cam asa ceva) si poti obtine informatii despre legatura (semnal, log-uri, erori). Fibra iti schimba ip-ul la fiecare conectare, modemul desi ip-ul e dinamic e acelasi cateva luni la rand - aproape fix. Quote
mike_vio Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Dute peste ei, suna-i, cere-le explicatii daca scrie in contract ipfix. N-ar trebuie sa scrie si care ip ? Quote
DanISR Posted April 14, 2011 Author Report Posted April 14, 2011 Dute peste ei, suna-i, cere-le explicatii daca scrie in contract ipfix. N-ar trebuie sa scrie si care ip ?sub modem mam uitat scrie ip maskip gateway Quote
mike_vio Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Pai si valorile alea trebuie tu sa le introduci manual la conexiunea la net nu ? Pana ti s-a schimbat ip-ul l-ai avut pe cel scris pe modem ? Cel mai bine suna-i si intreaba-i de smecherie. Quote
BlonduBoss Posted April 16, 2011 Report Posted April 16, 2011 ba asta nici nu stie sa bage manual ip-urile dinainte ma si are boti pe darkcomet el si nu a mai facut host la no-ip ca i-a spart lui o data contul si se fura boti bagamias pula in gura mea doamne Quote