selected Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Pe scurt: am Facebook Password Hack cu un total de 2 pagini. Am dat submit in motoare de cautare cu Site Submit . Am dat si manual de pe Add your URL to Google . Alte sugestii ? Ms. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Google chiar indexeaza chestii de genu' ? Adica nu se verifica oarecum continutul site-urilor cand trece spider-u prin ele?~Scuze de offtopic ~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selected Posted April 17, 2011 Author Report Share Posted April 17, 2011 Chiar indexeaza ! In afara de faptu ca e continut fake nu vad de ce nu l-ar indexa. Sunt 'shpe mii de site-uri cu produse in genul astuia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turnback Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Astepti, nu conteaza ca are 100 sau 1 pagina. Daca e online, vine el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi_89 Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Fa-ti cont pe google webmaster tools si trimite un sitemap.Sitemap-ul ti-l poti genera online aiciInca un hint mai adauga eventual cateva pagini cu orice continut legat de facebook sau ceva, cu cat ai mai multe pagini cu atat esti mai apreciat de google Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vally Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Pe scurt: am Facebook Password Hack cu un total de 2 pagini. Am dat submit in motoare de cautare cu Site Submit . Am dat si manual de pe Add your URL to Google . Alte sugestii ? Ms.Pai fa rost de link-uri spre el sa fii sigur de o indexare mai buna...ti-am pus si eu link pe xtreme-best.com ,si daca mai ai prieteni cu site-uri sa iti puna link spre el... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 ce a zis @cristi_89 e ok...baga sitemap..daca e nevoie baga in sitemap mai multe pagini fake chiar ca sa ia teapa gen am indexat pagina cutare dar na alelalte nu leam gasitspor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...