Raven Posted April 23, 2011 Report Posted April 23, 2011 Salut am o problema.Vreau sa creez un script care sa creeze automat o noua pagina .html cu un text aleatoriu.De exemplu am un text : "winamp download" eu vreau ca cu textul respectiv sa creez o noua pagina automat.Exemplu pentru textul "winamp download": domain.com/winamp+download.htmlExemple de site cu acest script : http://hotfileserveforum.com/fulldownload/winamp+download.htmlOrice text scriu aici : http://hotfileserveforum.com/fulldownload/(text meu).html apare ca pagina noua.Multumesc Quote
Robert1995 Posted April 23, 2011 Report Posted April 23, 2011 (edited) Tutorial ExplicitEdit : Sa pui text inauntru Click Edited April 23, 2011 by Robert1995 Later Edit Quote
Raven Posted April 23, 2011 Author Report Posted April 23, 2011 Am inteles asta , eu vreau sa stiu cum creez o pagina .html cum e acolo. Quote
Raven Posted April 23, 2011 Author Report Posted April 23, 2011 Inteleg, eu vreau doar sa fie domain.com/fulldownload/text aci. si sa creeze o noua pagina pentru fiecare text. Exact cum e acolo. Quote
Flubber Posted April 24, 2011 Report Posted April 24, 2011 Depinde ce anume doresti, fi mai explicit. Doresti ca paginile ca sa fie generate (sa aiba o noima) sa contina cuvinte ca cele descrise de tine (winamp; download)? Sau ceva aleatoriu (qeijfqiej!#;4kf19k4 etc)? Pentru 1 (sa aibe noima), poti face in felul urmator (e o idee): fie faci o lista cu keywords pe care le culegi manual; ori faci un crawler care sa culeaga acele cuvinte dorite de tine sau/si faci un crawler care iti ia acele cuvinte si le plaseaza intr-o lista, lista ce va fi folosita mai tarziu de un script PHP pentru a genera paginile .html. Textul aleatoriu cred ca este usor de facut. Acum, asa cum a spus si paxnwo, cele prin mod rewrite vin indexate de Google si banuiesc ca prin metoda descrisa de tine (generarea unei pagini .html noi ce are ca nume keywords-urile respective, iar ca si content un text aleatoriu) va fi ceva mai grea la indexarea de catre Google pentru ca la fiecare generare, robot-ul crawler al Google-ului va trebui sa crawleze pagina noua mereu ca apoi sa fie adaugata la search engine result. Vezi siHow often does Google crawl the web? - Webmaster Tools HelpGoogle crawlers - Webmaster Tools HelpWhat is Googlebot? - Webmaster Tools Help Acum iti poti forma o imagine cam cum vrei exact lucrurile sa fie si poate vei venii cu o explicatie mai clara asupra lucrurilor ce le vei implinite. P.S.: Generarea paginilor .html se pot face foarte usor si cu Python. Quote
Raven Posted April 24, 2011 Author Report Posted April 24, 2011 Lista cu keywords o extrag cu un script din baza de date a sitului , dar de aici nu mai stiu. Nu stiu cum sa fac ca la fiecare keyword sa genereze o noua pagina cu numele domain.com/keyword.html. Iar in fisierul html sa ii fie titlul keywordul respectiv.Lista cu keyworduri : http://hotfileservelinks.org/fulldownload/searchcloud.php Quote
0x004 Posted April 24, 2011 Report Posted April 24, 2011 asta creeaza un fisier .html cu ce continut vor muschii tai <?php$nume = "voma"; /*numele il poti scoate de oriunde, $_GET, $_POST, alte variabile, etc. */$fn = $nume . ".html";$f = fopen($fn, 'a');$continut = "cacat ce vrei sa apara pe pagina";fwrite($f, $continut);fclose($f);?> Quote
Flubber Posted April 24, 2011 Report Posted April 24, 2011 (edited) Foarte prost scris (mentionez pentru a inclina scuze in fata celor guru in Py):#!/usr/bin python#Python version: 2.6.5import osfrom optparse import OptionParserparser = OptionParser()parser.add_option("-f", "--file", help="fisierul de unde sa citeasca keywords", dest="file", type="string")(opts, args) = parser.parse_args()if opts.file is None: print "[-] Optiunea obligatorie \"-f/--file\" nu a fost specificata." parser.print_help() exit(-1)file = opts.file# terminatie fisiere generatetermn = ".html"def rand(): global random_string random_string = os.urandom(10) # random string generator preluat de pe stackoverflow.comdef gen(): # citim keywords handle = open(file, "r") keys = handle.readlines() handle.close() print "[*] Citesc cuvintele cheie.\n" # for loop for key in keys: key = key.strip("\n") keyfile = str(key)+str(termn) shandle = open(keyfile, "w") rand() shandle.write(random_string) shandle.close() print "[+] Gata!\n"# start programgen()Plaseaza script-ul intr-un folder nou creat sa nu ti le imprastie pe Desktop."numescript.py -h" in cmdApropo, fisierul din care citeste este recomandat sa aiba fiecare keyword pe o noua linie, ex:abcP.S.: Spune-mi si mie cum reusesti asta http://rstcenter.com/forum/232035-post7.html in aceste circumstante? Edited April 24, 2011 by Flubber cleaning script Quote