Gby Posted April 23, 2011 Report Posted April 23, 2011 Care dintre voi aveti tatuaje.. ?eu unul am 1 tribal pe mana voi? va place sa aveti ? Quote
p3tru Posted April 23, 2011 Report Posted April 23, 2011 Eu vreau sa-mi fac unu pe pula, cand e bleaga sa scrie RST, si cand se scoala, FACEBOOK ... Quote
anon Posted April 23, 2011 Report Posted April 23, 2011 singura mea reactie cand aud de tatuaje este ilustrata de piesa asta YouTube - Black Murder - Deadsex Quote
Gby Posted April 24, 2011 Author Report Posted April 24, 2011 (edited) @yceman , operatie sau cu laser @immun3 , asa zici tu dar nu e asa cum zici tu .. bunicu meu are tatuaj din armata de cand a fost si are 70 de ani si nu ii asa cum zici tu nu arata ca dracu da de aia tatuati pe tot corpu cum crezi ca se vad la aia:))@p3tru , esti un cretin Edited April 24, 2011 by Gby Quote
Gby Posted April 25, 2011 Author Report Posted April 25, 2011 Gecko , daca totii ar fi ca si tine ca numa cocalari isi fac tatuaje gen tribalepe inseli Quote
sulea Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 domnilor, cu tot respectul, tatuajele reprezinta arta. nu ma refer la cele facute de meseriasii din parnaie, ci de exemplu cele marca ed hardy:mi-as pune pe tot corpul asa cevasau ceva genimi plac la nebunie tatuajele multicolore.nu imi plac tatuajele tribale sau fara semnificatii Quote
Gby Posted April 26, 2011 Author Report Posted April 26, 2011 @coop , l-am facut pentru ca imi doream demult un tatuaj gen Tribal nu l-am facut pentru ca vreau sa devin mai smecher:-j alea is vechi ca iti faci tatuaj si esti mai smecher , am un prieten la bloc care si-a facut un tribal pe toata mana si ala atunci e cocalar sau smecher @sulea , fiecare cu gusturile lui si mi-e imi plac si o sa imi fac inca unul dar nu tribal altceva Quote