wNNkz0r Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Buna, va prezint un flooder, care nu e foarte complex Click 4 downloadIn arhiva aveti cam 100-200 buti care functioneaza, nu fiti No-liferi si sa le schimbati parolele. Spor la floodatVirus total nu merge deci, virus chief Antivir: Nothing foundArcaVir: Nothing foundAVG: Nothing foundBitDefender: Nothing foundVirusBlokAda32: Nothing foundVirusBuster: Nothing foundReport overview 1 Quote
MagicThunder Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 :-?mie si frica sa il incerc si nici virtal machine nu mai am deocamdata si nu ma apuc sa instalez sa testez asta:-?oricum cam difera numele cu care se downloadeaza cu numele fisierului din virus report,totusi la doar 5 posturi nu am incredere sa te cred pe cuvant:) Quote
wNNkz0r Posted April 26, 2011 Author Report Posted April 26, 2011 numele la fisier e black_and_yellow_by_ku2, daca vrei poti sal downloadezi si sa il pui tu la scanat din pc-ul tau , eu il folosesc, toti am avut 5 posturi, nu intentionez sa fur sau ceva de genu, pentru ca eu am intrat pe forumul asta sa invat codding / hacking si avand acest program prin PC am vazut ca nu este pe site, mam gandit sal postez aici. Tu pur si simplu faci ce vrei, Bafta Quote
p3tru Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Mersi, il voi testa pe maine seara cand ajung acasa Quote
MagicThunder Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 numele la fisier e black_and_yellow_by_ku2, daca vrei poti sal downloadezi si sa il pui tu la scanat din pc-ul tau , eu il folosesc, toti am avut 5 posturi, nu intentionez sa fur sau ceva de genu, pentru ca eu am intrat pe forumul asta sa invat codding / hacking si avand acest program prin PC am vazut ca nu este pe site, mam gandit sal postez aici. Tu pur si simplu faci ce vrei, Bafta:Ddoar am subliniat niste aspecte,nu am zis neaparat de tine dar au mai fost cativa pe aici care aveau cateva posturi si au postat stealere.Eu nu am de unde sa te cunosc sa stiu cum esti.Daca nu e virus scuzele mele. Quote
wNNkz0r Posted April 26, 2011 Author Report Posted April 26, 2011 Mersi, il voi testa pe maine seara cand ajung acasaOk Spor@MagicThunderTry it Quote
pr00f Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 SUPERAntiSpyware 4.40.0.1006 2011.04.26 Trojan.Agent/Gen-Cryptor[Egun]Functioneaz?. . Pare pu?in ciudat, dar dac? v? este fric?, îl rula?i în ma?ina virtual?. Quote
Betivanu Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Functioneaz?. . Pare pu?in ciudat, dar dac? v? este fric?, îl rula?i în ma?ina virtual?.lam testat pe propiu pc ca nush ce are vmware si chair functioneaza ,uni boti dau erroare .. si daca va e frica ,stergeti toate parolele memorate [firefox + chrome + ie + filezilla ] si rulati-l si va loati autorun by microsoft sau cum se cheama si scapati de el daca cumva e RAT Quote
wNNkz0r Posted April 27, 2011 Author Report Posted April 27, 2011 Eu v-am zis, nu am dece sa dau keyloggere aicea, Quote
wtfid Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 in sfarsit un user nou care nu vine cu cs hack sau cu cereri. Welcome . On : o sa il trestez si eu cand am ceva timp Quote
robertutzu Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 cam ce viteza de upload tre sa ai sa mearga? Quote
wNNkz0r Posted April 27, 2011 Author Report Posted April 27, 2011 Nu foarte mare, nici eu nu am chiar asa mare si merge. Acum mai vedeti voi Quote
DaemoNsl Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 Deja turbez , pe niciun flood nu mi se mai logheaza butii...(buti buni, fara parole schimbate, unii facuti chiar de mine ...) Quote
alex1343 Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 ma mie imi zice acolo la share ca programmu nu exista:| Quote
gkent33 Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 sa sters programul, e de negasit. Quote