jorik Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Aseara au venit galacticii la Bucuresti: -covor rosu, foarte multi jandarmi, intimpinare de presedinte, ce sa mai zic... -Beckham, modelul echipei, trebuie sa faca poze cu toti fanii desigur Astazi joaca la 21:45 daca nu ma inselMa voi uita cu speranta ca Steaua va cistiga! Cine se mai uita?Cinde credeti ca va cistiga? Quote
LORDU Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 real madrid cred ca va castiga dar poate face steaua o figura frumoasa Quote
jorik Posted October 16, 2006 Author Report Posted October 16, 2006 dar poate face steaua o figura frumoasa da... ar fi cool...poate face si Beckham ori cineva din Real Madrid o miscare Zidane! :@ Quote
sony_buzi Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Eu zic ca Real Madrid...ar fi prea misto sa castige Steaua Quote
Fatal1ty Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 eu zic ca bate steaua si sunt foarte sincerdak o echipa ca Lyon (perfecta) a marcat din gresala atunci real nu are nicio sansa cu steaua :@ Quote
Christian Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 :@ faza e ca n-a marcat din greseala ci a stiut sa profite de greselile steleicine bate? greu de spus ..depinde in ce forma este steaua azi :@ Quote
zbeng Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 poate avem noroc de egalitate macar Quote
Gonzalez Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 2-1 pentru Steaua real e plina de vedete si nu se descurca Quote
ENCODED Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 STEAUA , O IUBIRE FARA SFARSIT ... [ P.S. Steaua Bucharest (2) - (0) Real Madrid ] Quote
!_30 Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Sa fimn rationali STEAUA (0) - REAL (5) Quote
ENCODED Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 !_30 wrote: Sa fimn rationali STEAUA (0) - REAL (5) nu prea cred ... Steaua a dovedit`o de multe ori ca este o ekipa puternica si in campionat si in UEFA si chiar si in Champions League ... cred ka cineh greseste prima v`a pierde in meciul asta .... Quote
Pastilatu' Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 steaua pierde 100% ca e o echipa de drogati impreuna cu gigi becalli in frunte cu rasul ala lui de zici ca a fumat 20 de jointuri :@ pierde steaua cam cum 0 - 5 , 6 ...ceva de genu Quote
Gonzalez Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 ma voi chiar nu tineti cu echipele din Romania ?si daca bate Steaua va bucurati nu ? Quote
Pastilatu' Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 ba chiar o sa ma intristez ...daca bate steaua... :@ :@ :@ daca pierde ma imbat ! Quote
DJAx3L Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 fiti realisti.. la cum joaca realul momentan steaua are sanse de a bate , daca a luat`o real de la getafe care e echipa situata in partea a 2a a clasamentului, are sanse ..si oricum la ce am citit p`aci prin postu asta pot zice ca ma amuza multe lucruri, eu tin cu steaua, nush ce naiba de suporteri sunt aia care nu tin cu steaua in meciurile de afara ca doar toate echipele au de castigat, eu ma rog sa cstige rapid si dinamo in uefa, ca doar isi fac aia o impresie buna despre campionatul nostru ..oricum steaua s`a calificat dupa 10 ani deci orice face in grupa nu ma intereseaza, a venit dupa 10 ani si a umilit dinamo kiev lucru care apoi a facut apoi sa fie mediatizata steaua de toate ziarele din europa e de ajuns .. dinamo si rapid s`au calificat in champions league ultima oara inainte de ...1990:)? este ? .. noah toti aia care nu tin cu steaua va rog frumos ciocu mic si joc de glezne .. 2-1 cu realu ca l`am sunat pe pretenu` dica si o zis ca da el 2 goluri Quote
Pastilatu' Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 imi place...frumos....foarte optimisti....dar cum si-a luato steaua de la lyon ...frumos si original mi-a placut m-am bucurat la meciul ala cand a castigat lyon ...ashea o sa castige si astazi real madrid mai umilitor sa le scoata arfele la stelisti si sa ii duca cu picioarele pe pamant sa numai viseze ! Quote
DJAx3L Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 lol kwe` .. ma spiry ..lyon e echipa de echipa..in ulimii 7 ani sau nush cati multi ani tot in champions league o fost.. steaua e de abia acuma dupa 10 ani .. cu lot care nu o mai prins champions league .. oricum .. lasa ca dinamo sau rapid o fo in champions league inainte de 90 .. si vor intra si ei .. prin 2010 ..pana atunci .. toate cele bune Quote
zbeng Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 oate steaua va domina prima repriza da in a 2 ca tot timpu va face lata(asta la pariu) Quote
extazy69 Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Tocmai a batut Realu cu 4-1 (cum era de asteptat) felicitari Carlos pt ultimu gol luat....ce mai daca castiga Steaua beam de bucurie acuma beau de necaz:D Quote
crystygye Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 sunt beat haha. eu jucam poker,blackjack si de toate cu baieti , beam bere,angeli si mancam seminte )) si radeam ca prostii ))dupa primele 2 goluri, ........o sa vad la stiri restu.......a da am vazut si faza cu carlos. e baiat bun ....nu din cauza lui a luat bataie steaua.fundasi prafi.....sa bem bem bem Quote
zbeng Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 portaru e bun...da hai sa comente si eu :parca nu aveam strategie mergeau cate 5 e un om ramaneau rstu descoperiti fugeam ca prostii nu jucam calm pu*a mea mie mi sa parut penal meciu din partea romaniei...sa vedem ce face cand juaca in madrid(bernabeu) Quote
jorik Posted October 18, 2006 Author Report Posted October 18, 2006 da.... frumos meci... Portarul rupe ce sa mai zicem... Iar Badea a mai dat ceva sperante! Quote