Mr.Jan Posted May 1, 2011 Report Posted May 1, 2011 Va rog,numai puneti la numele thread-ului de ex : Flood server de cs, sau Hack PHPBB3,Internet moca pe telefon , pei fratele meu cand vede unu Flood cs , pei ce zice plm ia-uite program de flood cs , si cand intra in thread pula, ala zice Cum pot sa floodez si eu serverul asta? Cum sa sparg si eu forumul asta e phpbb3, cum sa am net moca pe telefon.Cred ca ati inteles. Quote
Nytro Posted May 1, 2011 Report Posted May 1, 2011 Daca vrea un program, cauta in categoria specifica, nu la "Cereri" sau "Ajutor". Desi probabil la "Cum floodez un server de CS" poate gasi raspunsuri explicative si poate intelege mai bine cum sta treaba. Quote
Moderators Dragos Posted May 2, 2011 Moderators Report Posted May 2, 2011 E o 'moda' acum ca sa mai faca rost de niste posturi. Am vazut si eu la topice de-ale mele cu scripturi PHP oameni care ma intreaba cum il ruleaza. Quote
Mr.Jan Posted May 2, 2011 Author Report Posted May 2, 2011 Aici e vorba si de popularitatea topicului, unii pun "Flood server cs", pentru ca altu crede ca este programul si vine se uita daca stie posteaza. Ca daca ar scrie "Cum sa floodez un server de cs?" el nu ar avea multi vizitatori pe topic sa zic asa. Quote
1337 Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 Majoritatea userilor de pe forum au ajuns aici de la un banal search pe google la ce ai scris tu mai sus, titlurile threadurilor sunt magnet de ratati. Quote
Mr.Jan Posted May 3, 2011 Author Report Posted May 3, 2011 Da numarul userilor a crescut dramatic fata de anul trecut. Si asta numai in cateva luni , poate era mai bine daca eram banati de google . Quote