Jump to content
UnUser

VideoChat

Recommended Posts

Fake streaming nu stiu cat merge depinde de site, sa faci de acasa? da se poate am prieteni care fac asa ceva vecini de bloc, pe livejasmine, iti faci cont etc cu toate datele si iti vine un card acasa in descurs de 2 saptamani parca. Dupa aia incepi sa-i rupi capul sau daca faci cuplu mai bine, au rating mai mare = bani mai multi

Link to comment
Share on other sites

Poti sa faci de acasa iti trebuie banda mare de upload daca vrei sa faci pe mai multe site-uri + o camera video + tv tunner camera cu telecomanda pentru ati usura munca sau macar un webcam destul de bun un logitech p9000 e super bun si ieftin te ajunge cam la 100 $ si iti trebuie si splitcam daca vrei sa faci pe mai multe siteuri pentru a imparti sursa video in mai multe necesare siteurilor.

Fake streaming nu merge cel putin pe majoritatea siteurilor si chiar daca ar merge daca iti fac plangeri iti inchid contul cu tot cu $$$.

Daca ai nelamuriri imi dai un pm si iti explic mai detaliat sau dai un pm lui Nemesis el le are cu echipamentele.

Link to comment
Share on other sites

Guest Mosad
facepalm.jpg

Video Chat pt filme porno?:))

Da pentru ce mai exista video chat ratatule,de ce faci offtopic?

Ontopic:Se poate de acasa si daca faci fake streaming nu primesti nimic.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Se poate de acasa? - Logic

Merge fake streaming? - Merge dar te vor prinde si ti se inchide contul 4 life.

Merge sa iti bagi singur cu carduri? - Merge doar cu sume atat de mici incat nici nu as trage o basina daca mi-ar da cineva sumele respective.

E legal sa faci videochat? - Cat timp lucrezi de acasa nu e ilegal. Cand ai studio sau lucrezi cu contract de munca la un studio trebuiesc platite impozite altfel o belesti cu garda financiara.

Cum se face plata? - In majoritatea cazurilor ca model independent primesti banii prin card (in general payoneer), sau wire transfer. Ca studio primesti la fel banii insa trebuie sa ii imparti cu modelele in functie de procentajul discutat de la inceput. In majoritatea cazurilor modelele din studio nu pot modifica datele bancare din cont asa ca nu exista sansa de a tepui studioul cumva. Sunt si cateva site-uri gandite doar pentru modele independente care nu au si interfata pentru studio. In cazul respectiv exista riscul ca modelul sa ia toti banii pe care i-a facut doar el si sa ii traga la muie proprietarului de studio.

Cum se castiga efectiv banii? - In majoritatea cazurilor membrul cumpara credit in valoare de $x si il poate folosi in orice privat. Fiecare minut are un tarif cu care membrul e taxat. Site-ul opreste cel mai mare procent, in majoritatea cazurilor in contul de model sau studio ajungand doar 30%-40% din creditul consumat de membri.

Pentru mai multe informatii exista forumuri dedicate cum e si Adult Video Chat - informatii de calitate despre VideoChat

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...