supertrad Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Din proprie experienta stiu ca pe un site in limba engleza se castiga de cel putin doua ori mai mult decat pe un site in limba romana cu aceeasi munca.Vreau sa aud de la voi ce nise mai merg bine pe .com (si nu exista o concurenta foarte mare). Preferabil sa le fi testat, nu din auzite.Multumesc. Quote
MazaBoY Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 gaozari.com ................................................... Quote
supertrad Posted May 4, 2011 Author Report Posted May 4, 2011 MazaBoY, cand am zis .com m-am referit la nisele din afara (site-uri in limba engleza - am specificat asta si in post).LegionerPro, da si chiar il folosesc destul de des. Din cate stiu, nu iti da sugestii cu cele mai cautate cuvinte cheie, ci daca ai tu idee de vreo expresie sau cuvant cu multe cautari, poti vedea cate persoane tasteaza asta pe google si poti obtine idei suplimentare de cuvinte cheie.Alte raspunsuri (la subiect) sunt binevenite. Quote
ripoff Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Din proprie experienta stiu ca pe un site in limba engleza se castiga de cel putin doua ori mai mult decat pe un site in limba romana cu aceeasi munca.Aici cred ca te referi la castiguri din adsense sau ceva de genul asta.Poti sa faci atunci siteuri de nisa cu cpc mare ex forex,loans normal ca in engleza etc.Vreau sa aud de la voi ce nise mai merg bine pe .com (si nu exista o concurenta foarte mare). Preferabil sa le fi testat, nu din auzite.Nisele care merg bine au de obicei concurenta extrema,eu as face un site cu tutoriale SEO si as oferi contra cost blasturi scrapebox si xrumer.bineinteles trebuie cumparate programele mai intai Quote
147 Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Vrei nise bune, fara concurenta, care aduc bani si care sunt testate de noi.Nu mai bine ceri direct bani?A gasi o nisa buna sau un keyword bun face acum diferenta intre optimizatorii care fac sau nu bani. Quote
tracky Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 keyword-uri gen loans , health , mortgage nu mai merg ca inainte.. Quote
LegionerPro Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 (edited) LegionerPro, da si chiar il folosesc destul de des. Din cate stiu, nu iti da sugestii cu cele mai cautate cuvinte cheie, ci daca ai tu idee de vreo expresie sau cuvant cu multe cautari, poti vedea cate persoane tasteaza asta pe google si poti obtine idei suplimentare de cuvinte cheie.Alte raspunsuri (la subiect) sunt binevenite.Vi ma contrazici pe mine si dupaia te contrazici pe tine. Pff, varza!!Si ce au cele mai cautate cuvinte cheie?? vrei nisa sau te bagi intre aia mari?Esti varza! Edited May 5, 2011 by LegionerPro Quote