Bogdy4FuN Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 1. Fa o smecherie si dezactiveaza antivirusu (destept: scoate-l din modulul rezident)2. ProRat.Net Software [index] ! Asteapta cateva secunde pana trece reclama aia idioata si downloadeaza programu !3. Extract, parola pro 4. Deschide-l Acolo ai un buton...5. Dupa ce clickuiesti pe el, click-uieste si pe Remove Prorat server si gata, nu mai ai stres (Nu vreau sa incepeti cu :,,Tot prostu stie asta'' sau chestii de genu ! ) Quote
tiodr Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 nu stiu cine mai folosesti prorat cand ai Spy-Net 2.6 dar mrg..multumim pentru informatie Quote
drakeRizz Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 adevarul este ca prorat e foarte demodat , in ziua de azi toata lumea imprastie servere de darkcomet ... Quote
Bogdy4FuN Posted May 7, 2011 Author Report Posted May 7, 2011 Pur si simplu am postat fiindca mai exista si persoane care inca folosesc ProRat sau care sunt infectate cu ProRat ! Forumul presupun ca esti si pentru cei mai putin informati Quote
gallardo Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 nu am mai auzit de asa ceva la ce foloseste prorat server cu ce te ajuta:-s8-} Quote
wildchild Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 (edited) nu am mai auzit de asa ceva la ce foloseste prorat server cu ce te ajuta:-s8-}ProRat - Wikipedia, the free encyclopedia Mai pe intelesul tau: este un troian pentru remote administration.serverul de prorat este cel care il trimiti victimei pentru a fi putea controlata iar clientul il folosesti ca sa controlezi serverul.Exemplu:trimiti un server(file.exe) unei gaigici si ii spui ca-i nu stiu ce executabil cu care gasesti parole la mess bla bla.Clientul te ajuta sa controlezi complet calculatorul+multe alte functii odata ce fisierul server e trimis.Capish? Edited May 29, 2011 by wildchild Quote