sese Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Pana la urma faza cu domeniile .free a fost un scam pt colectare de date ? Asa se pare , avand in vedere ca s-au inregistrat aceleasi domenii de mai multe ori si siteu celor de la dotfree e down de ceva timp . Stie cineva ceva concret ? Multumesc anticipat . Quote
1337 Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Era preregister , le inregistrai si in prealabil le plateai, practic le parcai pe moca, dupa care trebuia sa le platesti. Esti prea prost. Stiu. Quote
sese Posted May 9, 2011 Author Report Posted May 9, 2011 (edited) Inca o data ai dat dovada de o inteligenta pe care nu o pot intelege .Stiam ca e preregistrer , ratatule , nu asta vroiam . Nici nu citesti ce am scris si dai reply .Niste observatii legate de postul tau : 1 . nu le plateai dupa deoarece cum le zice si numele erau free .2 . te rog sa consulti dictionarul si sa cauti definitia cuvantului prealabil . PREALABIL - Definitie DEX uite ce ai scris desteptu' pamantului "in prealabil le plateai" si apoi "DUPA trebuia sa le platesti"3. doar ca sa stii si tu , am intrebat daca a fost scam deoarece siteu nu mai exista si s-au intamplat diferite lucruri care m-au adus la aceasta concluzie . Nu ma chinui sa ii explic unuia ca tine . Edited May 9, 2011 by sese Quote