Moderators Dragos Posted May 31, 2011 Moderators Report Posted May 31, 2011 (edited) DEXformular de contact = pagina prin intermediul careia o persoana te poate contactapanou de administrare = un panou prin intermediul caruia poti administra site-ul. Acest panou poate fi atat personal (scris special pt site), cat si Wordpress/Joomla etc.pagina statica = pagina ce are un continut fixat din codul html al paginiipagina dinamica = pagina ce preia datele dintr-o baza de date MySQLsecurizare = protectie impotriva tuturor tipurilor de atac webPagini dinamice2 pagini dinamice - 7 euro10 pagini dinamice - 15 eurocate pagini dinamice vreti - 25 euroPagini statice2 pagini statice - 5 euro 10 pagini statice - 10 eurocate pagini statice vreti - 20 euroAccesorii (facultativ)formular de contact - 3 europanou de administrare - 8 euro (sub un CMS deja existent) sau 20 de euro (cms scris special pt site-ul tau)securizare - 10 euroTehnologii folositeJavaScriptPHPHTMLCSSPlataPlata se face prin Western Union. Jumatate din pret se plateste in avans, urmand ca dupa finalizarea produsului sa fie platita si cealalta jumatate (nenegociabil).ContactDetaliile despre site mi le trimiteti prin PM, alaturi de o adresa de email pentru contact ulterior.In cazul clonelor, sunt acceptate toate, exceptand bancile si cele legate de frauda (orice tip de frauda). NU IMI MAI DATI MESAJE PENTRU ASTFEL DE SITE-URI PENTRU CA NU MAI RASPUND LA ELE. Edited July 6, 2011 by Dragos
sese Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 Poti face o clona meebo/ebuddy ? Cam cat m-ar costa ?
Moderators Dragos Posted June 16, 2011 Author Moderators Report Posted June 16, 2011 Poti face o clona meebo/ebuddy ? Cam cat m-ar costa ?Depinde ce si cum vrei. In principal undeva la 400 de euro implementarea (VPS) si 100 de euro scriptul.
Sonny Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Pentru ceva gen fanslave.com cam cat ar costa?
Moderators Dragos Posted June 17, 2011 Author Moderators Report Posted June 17, 2011 (edited) Pentru ceva gen fanslave.com cam cat ar costa?200 de euro cu admin panel Edited June 17, 2011 by Dragos
Sonny Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 200 de euro cu admin panelSe include si aplicatia pentru Facebook in pret?
Moderators Dragos Posted June 17, 2011 Author Moderators Report Posted June 17, 2011 Se include si aplicatia pentru Facebook in pret?Da, este inclusa.
twin2010 Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 pentru smallworlds.com poti? e updatat in fiecare luna si se pun chestii noi si eu daca imi clonezi tu site-ul cum pot introduce update-urile lunare? dar in principal m-ar interesa pretul cu tot cu vps si etc dar as vrea si un sfat ca sa nu ma dea aia in judecata ca le fur afacerea?
Moderators Dragos Posted June 17, 2011 Author Moderators Report Posted June 17, 2011 pentru smallworlds.com poti? e updatat in fiecare luna si se pun chestii noi si eu daca imi clonezi tu site-ul cum pot introduce update-urile lunare? dar in principal m-ar interesa pretul cu tot cu vps si etc dar as vrea si un sfat ca sa nu ma dea aia in judecata ca le fur afacerea?Am zis clar JavaScript, PHP, HTML si CSS, nu flash.
IliePalarie Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Pentru Joci.Ro cati bani ? m-ar interesa ...
Guest Mosad Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Eu am o clona la gametracker,cat m-ar costa sa mi-o personalizezi,eventual sa ii mai adaugi functii?
Moderators Dragos Posted June 21, 2011 Author Moderators Report Posted June 21, 2011 Eu am o clona la gametracker,cat m-ar costa sa mi-o personalizezi,eventual sa ii mai adaugi functii?Depinde de functii. 20-30 de euro
dudeman Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Salut! Ar fi de interes pentru mine sa avem o discutie in privat. Stima.Id mess dorian762003
Moderators Dragos Posted July 2, 2011 Author Moderators Report Posted July 2, 2011 Ce am scris cu rosu nu am scris degeaba. Nu-mi mai dati PM-uri pentru CC-uri, phishing and shit..
Moderators Dragos Posted July 10, 2011 Author Moderators Report Posted July 10, 2011 Nu mai fac clone la site-uri. Thread Closed.